:) igen, detto ugyanezek tűntek fel...
a scifi.hun már téptem ahajam, de leginkább a magyar változat miatt... ilyet találtam, hogy mohiam könyörület tanusított... :) és még szebbeket is... :(((
szereplők:
shaddam: síkhülye
de vries: tökhülye leginkább G. I. joera emlékeztetett... :) nagy marha volt örültem hogy kinyírták...
vladimir: a legokosabb mind közül(ez meglepett)
glossu beast rabban: még hülyébbnek mutatták mint eddig... bár hogy beleegyezett a támadásba, és előtte gondolkozott... GONDOLKOZOTT!
liga: na itt ők voltak a főhősök, a kedves aranyos senkitsebántók... :) eléggé meglepett hogy d'murr egy irdatlan nagy tasrtályban volt... elég sok helyen meg van hogy kicsi tart., 1 ember tolja, stb akkor mér csinálták akkorára? hülye bh+kja...
ajidicát is síkhülyének ábrázolták, az arctánososokat detto
leto és szerény udvartartása megintcsak dettó, a csatahajókon szarrá röhögtem magam... mkintha egy amcsi eksönfilmet néznék... :)
a boszorkányokról most alig mondtak valamit, ha esetleg mégis, az is tök más volt mint az eredeti könyvekben... az meg iszonyat röhej, hogy nem bírták magukat kinyírni mikor elkapják őket a gnómok... ja itt egy másik bajom: mért van az hogy minden fontos szereplkő összefut egy másik fontos szereplővel? tiszat szappanopera... :(
kábé ennyi, a mellékszereplőket nem is mondtam... :( na mindegy, szép volt jó volt, sok ilyet olvassunk még ;)