alphanumericus
2002.12.27
|
|
0 0
195
|
Kedves SanyaX,
ugyan egyetlen bigbrűdert sem láttam még, tudom, hogy nem csak itt tudott legnépszerűbb műsor lenni - egyébként én semmit nem beszéltem most disznóságokról. Csak most is, mint annak előtte azt állítom, hogy a te szavaiddal leírt "köz(?)be(?)szerzés(...jó, ez stimt...)" ("Nem maga a tény a jó dolog,miszerint pályáztatás nélkül adom oda az üzletet valakinek. De ezt automatikusan rossznak sem nyilváníthajuk, az ördög a részletekben van. Mivel Hornék alatt a multik árkartellre léptek, és körbealvállalkoztak, ezzel együtt méregdrága utakat építettek, jogos volt a felismerés, hogy ebben a helyzetben klasszikus piaci móduzereket nem lehet érvényesíteni. Így elfogadható a kézivezérlés, ha az nagyjából korrekten van levezetve. Nem mondták, hogy verseny volt, mindannyian tudtuk, hogy kiválasztás történt, így legalább tiszta képünk volt.") egész eccerűen elfogadhatatlan magyarázat. Ha valakiknek, vagy valakiknek pályáztatás nélkül leosztanak egy ilyen nagyságrendű munkát, az csak rossz lehet és kész. Tökéletesen mind1 a nyertes fél politikai vagy nemzeti kötődése.
Pont, pont, vesszőcske. |
Előzmény: SanyaX (194)
|
|