qncogi Creative Commons License 2002.12.26 0 0 134
Ha végignézed itt a fórumon az EU csatlakozásos topicokat, akkor szerintem itt bőven találsz érveket az IGENre és a NEMre is. nem hiszem, hogy csak az ország (mindkét oldali) politikai elitjének lenne célja a csatlakozás. Nem mondom, hogy a legjobb feltételekkel, de nincs más út. (Tudom, ez egy újabb szlogen, de nem akarom ismételgetni, amit már számtalanszor leírtam.) A pártatlna tájékoztatásnál pedig egyre inkább úgy érzem, hogy a nem melletti kampányolást hiányoljátok, ugyanis én eddig minden vitában (TV stb.) mindig hallottam a nehézségeket is. Erre egyébként OxV is egy jó (?) példa. Minden számottevő politikai erő az igen mellett voksol, persze, hogy ez a vélemény jóval nagyobb hangsúlyt kap a médiában, mint csurka szóló nem-je. Az emberek nagy része pedig addig jut el, hogy hisz nekik, tehát IGEN. Kevesen fogják végigolvasni az 1400 oldalas doksikat, persze ez nem jelenti azt, hogy ne tegyék fel az internetre és ne erről szóljón a köztévé (no fika now) műsorainak nagy része, amit akarnak is. A többi pedig részletkérdés, abba most nem szívesen mennék bele, mert már kevés az időm.
Előzmény: inessa1917 (131)