kibic Creative Commons License 1999.04.04 0 0 439
T. Kami Kaze!
1. Az tény, hogy a fővárosi utak minősége rossz, de ha állandóan futóműproblémád van, akkor a kocsidban keresd a hibát vagy a vezetési stílusodban. Én mellékutakon is járok, mégsem küzdök ilyen típusú problémával. Véleményem egyébként az, hogy a fővárosnak meg kellen kapnia a benzinben korábban útalapba (most a nagy kalapba) befizetett pénz rá eső részét, és akkor lesz pénz a fővárosi utakra. Ezt korábban sem kapta meg, most sem.
2. Egyetértek. Próbáltál már a főváros webszerverén reklamálni?
3. Nem politizál többet, mint egy átlagpolitikus. Ha az átvilágítók az eredetit nem tekintik véglegesnek és érvényesnek, akkor nem értem miért kéne nyilvánosságra hozni? De egyébként én sem hiszem, hogy a fővárosi városházán csak annyi korrupt tisztviselő van, amennyit feljelentettek. Mint ahogy más hivatalokban is sajnos mindig többen vannak azok, akik még nem buktak le.
4. Én látok fejlődést a pesti oldalon is. (Hungáriakörút, csatornázás a Rákos patak mentén, M5 bekötő szakasza, stb.
5. Nem hiszem, hogy a főpolgármesternek kellene bevásárlóközpont építéssel közvetlenül foglalkoznia. Ez mégiscsak üzleti kérdés, és szerintem nem is gagyik ezek a mostanában épült bevásárlóközpontok. A baj inkább az, hogy nincs egy rendes nagyáruház a városban, de ez megint a beruházók döntése, és nem a fővárosé.
Előzmény: Kami Kaze (437)