Laja73 Creative Commons License 2002.12.26 0 0 4
kínomban olyan jót röhögtem, amikor megláttam ezt a könyvet a könyvesboltban! kezdődött azzal, hogy a két SENKI (média-szempontból értem) egy tv-csatornának köszönhetően a legismertebbek közé került, eladhatóvá váltak. néhány év és néhány millió után kiszálltak a sorozatból, oké. misike ezután nem sokkal elmegy a bigbradörbe egy barátokközt-gúnyparódiára, oké. aztán misike meg barni párban vezetik a konkurrens tv műsorát, még ez is oké. bár ez már kicsit erős, mert azt még be lehet adni, hogy ők is önálló emberek, többre képesek, elegük van kalamárból, blabla - na de az, hogy ők PÁRBAN nyomulnak, az már 100% kalamár copyright. no de jóvan. végül is meg lehet magyarázni ("olyan jó barátok lettünk a forgatás alatt", stb...)

de amikor megláttam ezt a könyvet, címlapon velük, ahogy úgy néznek kifelé a borítóról, mint két kísérleti alany, akik most tudták meg, hogy őket huszonöt éve elrabolták a szülőszobából, és egy titkos bázison tartották őket fogva - na az már kicsit sok volt. nehogy már halálra sajnáljam őket, mert sz*rrá keresték magukat és megismerte őket az ország...eladhatóvá váltak, bármiből pénzt lehet csinálni, amin rajta vannak. szerencsétlenek észre sem veszik, hogy ez a könyv is csak része ennek a folymatnak (csak most nem kalamár a főnök, hanem más). mindjárt én is írok egy könyvet, "Válasz Misinek és Esztinek".
tuti biznisz.