Teljesen egyetértek veled, hogy ég és föld volt a két járték. A BB után a játékosok között erősebb volt a haverság-barátság, mint a játék közben kialakult nézeteltérések, unszimpátia. Még a Pongó-Iti duó is képes volt kibékülni és bár soha nem lesznek barátok, talán még haverok sem, de nem ellenségek.
Ezzel szemben a VV-ben az ellenségeskedés volt a főszereplő és ott többen ki nem állhatják egymást.
Egyébként én mindkét fiú győzelmét el tudtam volna fogadni, de egy kicsit inkább Majkának szurkoltam. Lehet, hogy a stílusa nyersebb és kevésbé inteligens a viselkedése, de Szabolcs esetében nem felejtettem el, hogy többször is fogadkozott, hogy kihívja Lorenzót, de végül mégsem tette meg! A gyenge ellenfelet választotta mindig és ebben hasonlított Györgyire.
Én sajnos nem zárom ki a bunda lehetőségét. Ugyanis első perctől kezdve téma volt, hogy Szabolcsot nagyon nyomja egy dohányipari cég, ami elég tőkeerős ahhoz, hogy szavazzon veszettül. De ez csak sejtés.
Ami viszont tény: tegnap egy szavazatot küldtem el sms-ben, méghozzá Majkára, kb. 30 perccel a vége előtt. A visszaigazolás a 0690621010 (azt hiszem erre kellett küldeni) ma reggel megérkezett:
"Üzenetét technikai okok miatt nem tudtuk továbbítani, ez az üzenet díjmentes volt!"
Azaz nem érkezett be a Majkára leadott szavazatom! És vajon hány szavazat nem érkezett még így be és kire mentek azok a szavazatok?
Lehet, hogy véletlen, de felettébb gyanússá tette a dolgot számomra.
Egy másik érdekes dolog: vettem egy Vitamax City (Vodafone) kártyát és a leírásában a következő áll:" A 1792-es számra küldött sms-ek díjmentesek."
Azaz Vodafone-ról ingyen lehetett szavazni. Ha ez igaz, akkor a BB haszna kisebb, mint gondolhattuk.