_Bazsy_ Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9536
Ahoy!

Gratulálok a Zetének!Szimpatikus csapat,jobbak voltak szombaton.
A bírói ítéletek nem az ő játékuktól függtek hanem egyszerűen magukban baromságok voltak.Meccs előtt mikor olvastam a két játékvezető nevét akkor azt mondtam,hogy -10-ről induluk,+Stole 3faultról.Kb. be is jött a tippem.A kaposvári szurkolók teljesen jogosan tüntettek többször is!!!Vegye már észre valaki,hogy katasztrofális a játékvezetők ténykedése és szinvonala!
Kedves suttyó barátom(Vígh) és Valovics "Úr"!Annyira nyálas és undorító a kivonulás a teremből,hogy az hihetetlen!Tegyük fel,hogy azért vonulnak ki mert "elégedetlenek" a játékosok sok szabálytalansága miatt hozott vitatható ítéletek utáni nézői magatartással.Elégedetlenek a játékosokkal.Megtehetik,hogy kivonulnak?Akkor egy csapat miért nem teheti meg azt,hogy ha nincs megelégedve egy bíró ténykedésével akkor minden következmény nélkül kivonul?!Mi az,hogy kimegy a bíró meccs közben a teremből?Nem csak azért van mert be kell fújnia a szabálytalanságokat hanem azért is,hogy rendet tartson a pályán.Ha rosszl végzi a munkáját akkor pont Ő megy ki a teremből???
Aztán a másik meg az összes híradóban meg újságban sír,hogy "itt meg ott ütöttek meg és hogy mennyire rossz neki"!!!Kellene egy kis önkritika már kedves játékvezetők!Vígh Péter én már rég elgondolkodtam volna azon,hogy miért kell nekem mindig termet elhagyni meg szektort ürítgetni és hallgatni a trágár kórusokat minden városban!Csak van valami pici alapja a nézők tüntetésének!!!Vagy ennyire hülyék és elfogultak a szurkolók pl.Szolnokon és Kaposváron,hogy a nyilvánvaló jogos bírói ítéleteket nem ismerik el?Elismerik de a jogtalanságot soha és ez így fog menni addig amíg lesznek kosármeccsek vagy amíg ilyen alkalmatlan arcok vezetik a kosárlabda mérkőzéseket.
A játékos minden nap edzésre jár és azért dolgozik,hogy fejlődjön.Erre jön hétvégenként a játékvezető és lerombol mindent.Az a játékvezető aki képzetlen és alkalmatlan.Sajnos...
Ha valaki rosszul végzi a munkáját azt a munkahelyén általában megbüntetik.Ez a játékvezetőknél vagy enyhe vagy nem létezik.Keményebben kellene önkritikát gyakorolni,NYILVÁNOSAN ELISMERNI A TÉVEDÉSEKET(és nem csak a sírni a tv-ben)és nyilvánosságra kellene hozni minden büntetést.

Solo Klíma!