Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9527
Jaj, saa-beeka látom nagyon nyugat felé húz a szíved:-), nyugi kelet lesz a befutó, mert a gazdag West side-os légiósok December végén mindig külföldön nyaralnak persze a klub pénzén...:-)) Ezért is nyeri mindig K a gálát...:-)

Mr Pink: Úgy gondolom, hogy egy sportág értékét az azt körülvevő szurkolók határozzák meg. Nézd meg pl. a kajak-kenut, hogy mekkora tömegeket vonz (semekkorát) és nézd meg az agyon lesajnált magyar focit...na ugye
Vagyis tovább szűkítve a kört, egy adott városban (pl BP) akkor látnám én személy szerint értelmét kosárlabdát "csinálni", ha legalább 5000 pesti őrjöngene egy arra alkalmas arénában hétről hétre. Akkor ezek a meccsek tényleg a kosár ünnepének számítanának, dehát persze mondanom sem kell, hogy nem erről van szó-sokkal inkább 50 tapsikoló divatról. Köszi, azért lássuk be halott az ötlet, még ha egy embernek szívügye is, hogy legyen Bp-en kosárlabda. Én azt mondom ne legyen. Volt már eleget, mikor hosszú éveken át csak a Honvéd "nyerhette" a bajnokságot, és ugye a szövetség kimondott-kimondatlan elfogultságáról nem kell mesélnem egy jobb bp-i csapat kapcsán...

Ennyit akartam, mindenkinek békés ünnepeket kívánok, aztán beszámolni ám arról, hogy mit hozott a Jézuska...(új légiós, új csarnok, sabala:-))))

CSőcsumi (buzi szabolcs, ez tuti előre le volt zsírozva)

OAZIS

Előzmény: saabee (9526)