Mivel az ASE-Falco-ról még nem írt senki ime egy kis ó'vasnivaló:
ASE-Falco
Meglehetősen langyos meccs volt.Mi talán már arra gondoltunk,hogy mit hoz a Jézuska,mert az első negyedet szinte odaajándékoztuk az 1 légióssal felálló Falconak.Alexe-nek ki tudja milyen jobb dolga akadt./Próbáltuk kitalálni.Arra jutottunk,hogy már 20-án el kellett indulnia haza-hogy hazaérjen Romániába-mert olyan rosszak az utak :-)) És ekkor még repülővel ment :o) /Az első negyedben még az volt meglepő,hogy Pankár bevállalt 3 TREEplát.
A 2.negyedben már többé-kevésbé összeszedtük magunkat,de az is csak néhány pontos előnyhöz volt elég.
A 3.-ban már vezettünk vagy 15-el,de nem sikerült leráznunk a tapadó Falco-t.Bár ez nem Heinle-nek volt köszönhető.Nagyon furán játszott,mindig vállalta a triplákat,de úgy,hogy utána 3 támadáson keresztül berezonált a gyűrű :-))
A 4.negyedben történt két nem éppen átlagosnak nevezhető dolog.Az egyik az,hogy Kompi akkorát faultolt,hogy elszakadt a háló=>nem csak K.váron állt a játék,hanem Nálunk is.
A másik meg az,hogy DAVIS eccerűen bepörgött!!!Akkorát zsákolt,mint egy ...,mint egy LÁBOS!!!Egy gyűrűgől kipattanó labdát tépett egy kézzel(!) be ííírdatlanul dinamikusan.Robbant is a csarnok a show után :-)))
Aztán nem sokkal később vége is lett.Lényeg,hogy nyertünk.A meccs az elég felejthető volt.
Players:
ASE:
-Zalán:az átlagosnál ma gyengébb volt /rengeteg triplát rádobott/,bár jól levette a pályáról Kálmánt-már amikor Ő fogta,és nem Geri :-)
-GERI:istencsászárul játszott az utóbbi meccseken megtáltosodott
-FERIBÁ:most már vitathatatlanul vissztaért,bár volt néhány eladott labdája.A középtávoli dobásai meg a 32 foga :-) jelzi,hogy ismét olyan,mint azelőtt.Ja és a 4,negyedben jól elbeszélgetett az A.B. előtt helyetfoglaló Gulyás Robival :-)) Majd nem sokkal később megcsinálta azt az akciót,amiért érdemes volt kimenni tegnap meccsre
-Ernő:Ő sem volt rossz,a végén már triplá/ka/t is dobott,zsákolt,minden
-Laci:Egy szavunk nem lehet idén rá sem.Nagyon jól centerezett,Heinle-t is kiosztotta.Nem volt ellenfele /bár nem csoda,ebben a Falcoban.../
-Kompi:Amit kellett megtette,bár az elején még nem jöttek be a dobásai
-Vaido:Ő is elment.Bár elég sokat táncoltatta a labdát a gyűrűn-elég váltakozó sikerrel-amúgy Vaidosan
Falco:
-Kálmán:nulla.Nem jött ma be neki a beviszem a sűrűbe,aztán rádobom-ne adj' isten lepasszolom stílus-ebből elég sok labdát eladott.
-Pankár:Talán az a 3 tripla.A többi dobásnál már meglátszott,hogy nem kellene erőltetni a dobálást :-))
-Sallay:a 2.v.3. negyedben megsérült a bokája
-Borszéki:Cziglerék mellett esélytelen
-Heinle:a street-en lehet,hogy nyerő lett volna ez a stílus,ahogy játszott.Én nem tudom,hogy miért az egyetlen magas akar 3-t dobni,de nekem így is jó :-) A palánk alatt abból nem élt meg,amit a Körmend ellen meg tudott csinálni.Bár a végén összeszedett jó néhány pontot.
-Dénes:tehetséges
-Gráczer: a rutin meg az évek :-) Bevarrt pár triplát
Kb.ennyi
A jv-k hozták a "szokásos" színvonalat.Párszor éltettük is Harsányit :-))
Szurkerolás:
Abszolút a meccs "színvonalához" volt igazitva.
Megjelntek Sz.helyről is(!).Kb. 3-4-en lehettek.A családos kategória "követelményeit elégítették ki" :-))
Bár Én emlékszem,hogy amikor Sz.helyen voltunk nagyon ígérték néhányan,hogy majd 21-én Pakson találkozunk.Vajon miért gondoltam már akkor,hogy ebből nem lesz semmi...
Szép volt fiúk!Hajrá ASE!!!