Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9512
Sziasztok !

Gratulálok először is a Körmendnek és külön Belferának a tegnapi diadalhoz. Nem voltam ott, viszont az edzői nyilatkozat önmagáért beszél, és egy kicsit töprengőbe ejt. Toya úgy látom nem rossz vétel

Gery, az a mondatod, hogy most visszakaptuk az Alba meccset ugye csak egy rossz (és mellette nagyon gyenge) tréfa volt??? :-))) Nagyon el lennék keskenyedve, ha így működnének a dolgok..

Sporttárs, te tényleg úgy gondolod, hogy a bírók csak úgy véletlenségből tévednek? Ha egy éve űznék ezt a nemes mesterséget még el is tudnám fogadni, de pl. Szabó esetében koránt sem erről van szó. Csak egy példa, aminek hitelességét egy mp-ig sem kétlem, olyan személytől származik:

OLAJ - ASE múlt héten. Ugye akkor leírtam, hogy Ökrös tanár úr hogy szidta a bírókat a csarnokunkban...NA most, szünetben be is ment hozzájuk, és kérdezte a kis Bod(g?)nártól, hogy gyerekek mi ez a fújás? (Egyébként szerintem is rém gyengén ügyködtek) Erre Bodnár: Mi akartok, csak az első hat percben fújtunk a Paksnak... Hát szerintetek ilyen van, vagy kéne hogy legyen??? Ez annyira hányinger, hogy 20szal kell jobbnak lenned, hogy nyerj öttel...:-(((

Szegény Zoránunk...Ilyen szar bírókat...Belfera, azért valamit mondhatnál vazzz, nem vagyok most túl nyugodt...

Üdv

OAZIS

Előzmény: G_e_r_y (9510)