Na, bementem a győri nagy-tescoba bevásárolni. Nézelődő körutamon érintettem a cd részleget is.
Érdekes volt a tesco gazdaságos 50db-os kiszerelés. Nem néztem bele, kívülről is szörnyű volt. Már csak néhány dobozt láttam, de némelyik úgy nézett ki, mint amivel fociztak :)
Nem találtam a több-tíz disc között 80min/700MB CD-RW lemezt, viszont láttam vékonytokos színes cédét ötdarabos kiszerelésben (öt különböző szín) Sajna se a márka, se az ár nem ugrik be most, de sokalltam, úgyhogy nem vettem :)
Megnéztem a cd-tornyokat, cd-polcokat is, de silány minőség volt mind, némelyikn olyan vékony műanyag volt, hogy pl az 50 darabos torony falraszerelés után szerintem letörött volna. Volt két fajta, ami megtetszett a dobozáról is, nem is volt drága, de mivel a csomagolásából nem tudtam kibújtatni, nem vizsgálhattam meg, s mivel zsákba macskát nem veszek, otthagytam.
A legérdekesebb felfedezést az iroda-részlegen tettem. Az iratmegsemmisítő mintájára CD/DVD-megsemmisítő berendezés. Érdekes szerkezet, a leírás szerint akár óránként többszáz lemezt meg tud semmisíteni a két pengéjével. Ilyet még nem láttam, de szerintem nagyon király :) Igaz, az ára is 22ezer huf volt :)