sansalvador Creative Commons License 2002.12.20 0 0 32
Kedves opeles barátaink!

Azt hogy ki kezdte, érdemes elolvasni a topicot az elejéről. Valaki megjegyezte, hogy "ha diesel, akkor PSA" (mást nem mondott!), erre omegatd beirta, hogy a PSA vicces. Addig senki sem irt semmi rosszat az Opelról!
Erre csodálkoztok, hogy páran felháborodnak? Mert ugyan:

1. Miért vicces?
2. Mennyivel viccesebb, mint az Opel?

Elismerten a legrégebbi és legtapasztaltabb dizelmotor gyártó a világon. Aki viccesnek nevezi, az vagy hülye, vagy tudatlan. Amit feszegettek, miszerint ne a HDI-vel jöjjünk, nos megjegyezném, a régebbi örvénykamrás PSA dizelek viszont tényleg a világ legjobbjai voltak, annak párja nem volt és ezt nem mi "csigazabálók" találtuk ki... Ellenben a mai HDI-nek már van konkurense (persze nem Opel).

Tanácsokat sem Omegatd, sem Hapzi nem adott, hanem mindjárt okoskodással, kötekedéssel kezdtek. Akkor meg nem értem mire lengetik a szájukat, hogy ez nem az a topic? Önkontroll rulez!:-) A nyáladat meg te vered Hapzi kollega, nem veszed észre? (először a 15-ik hozzászólásodtól) Tényleg te egyébként tudsz olvasni? Neked még elmondanám, hogy felesleges kikeresgetni abból az egy-két versenyből pont azokat, amelyekben egy-egy tuning Opel befutott a célba. Mert én is kikereshetem a PSA sporterdményeit és ha már olyannyira tájékozott vagy akkor tudod, hogy az Opel erdménykékkel eltörpülsz majd mellette.

Omegatd nevében külön megköszönném Rbsat-nak a következő megjegyzését:

"Szóval a szerencsétlen topicnyitónak ne a nagypofájú tükörnézegetők válaszoljanak, mert hülye van elég, ő tanácsot kért."

Mert ugye a tükröt, mint hallottuk, omegatd kollega szokta nézni.:-)

És végezetül még Omegatd-nek:

- A te szádból először elhangzott "vicces" jelzőre én azt mertem mondani, hogy az a vicces miszerint az Opel több modelljében nem Opel motor van. Min húztad fel magad? Ezek tények bakker.
- A magyar gépkocsieladások szerint akkor a Suzuki lenne a világ legjobb autója?:-) és az Opel lenne a második?:-))))
- Mégegyszer elmondom, amit már fent emlitettem: a korábbi PSA dizeleknek méginkább nincs ellenfelük, kérdezz meg szakembert.
- Ki mondta, hogy a Pug az isten? Légyszives idézd azt az itt elhangzott egy hozzászólásomból is!
- Ki mondta, hogy a Merci vacak? Légyszives idézd azt az itt elhangzott egy hozzászólásomból is!
- Aki eddig itt nevetségessé tette magát és tudatlanságát fitogtatta, az te voltál a felsőbb osztályban köztudottan leggyengébb minőségű és teljesen átlagos teljesitényű dizel Omegáddal. Mielőtt felháborodsz, nézz utána a műszaki adatoknak. Ha nem tudsz, szivesen segitek!:-)
- Félni nem kell a 2.2-es Pugtól, az is csak egy autó.:-) Bár nem igazán értem, miért lett hirtelen szükség egy kiegyenlitett versenyre? Tán utánanéztél az adatoknak?:-) Tán rájöttél, hogy ha egy új Omegád lenne, akkor is gondban lennél?:-) Csak nem egy dizel Astrára gondolsz? Mert akkor én is alábbadom gyorsan valami 1,4-es Pugra vagy valamire.:-)

Szerintem inkább nyugodj meg és 'krúzoljál' csak tovább a dizel omegával.:-)