G_e_r_y Creative Commons License 2002.12.20 0 0 9493
Egy hónapot majdnem egy hét volt végigolvasni. Igaz csak esténként fértem nethez.

Egy apró dologra reagálnék csak, a többit eléggé lerágták itt. Gratulálok Avassnak! (nem ez az, de most ugrott be!) Szóval spori vagy rosti írta, hogy igaz hogy a Putesz sok tehetséget hozott ki, de a jelen nem a körmendi fiatalokról szól. Egy nagyon apró észrevétel: a juniorbajnokságot tudtommal a Körmend vezeti. Egy vereség, Sopron, a nagy Lóri(az alacsonyabb) majdnem sírva jött hozzám, hogy elcsalták a meccset. Hamar beleívódott ez a körmendi betegség :)))

Ja és a Lórántokat nem mi "hívtuk le", hanem Lóránt apuka hozta őket, hogy itt megtanítják a gyerekeket kosarazni. A Peti már a Benetton játékosa, sokat nem élvezhettünk belőle.

Kicsit örültem a Mujanovic(mármint a soproni)-ügynek, mert elterelődött rólunk a szó. Erre mit olvasok a harmadik sorban: a körmendi rendőrkapitányságon... Ebbe is belekeveredtünk bakke:)))

JB elemzés: Összesen 23 rossz itélet a Körmend ellen, 13 az Alba ellen. 10-zel többet vétettek ellenünk, de a lényeg hogy nem befolyásolták az eredményt. Egy kétpontos meccsen, 10 ítélettel...

Egyébként a 36 rossz ítélet nem sok kicsit 40 perc alatt világklasszis játékvezető úr???????

És akkor a tippek, mert az egy hónap alatt sikerült magam leverni a második helyre, de ha jól láttam az első négy helyen körmendi van, látszik hol értenek hozzá... :))

ASE-Falco +16
MTE-Olaj +7 (Egyszerűen nem lehet, hogy ne nyerjünk! A 6. helyen való karácsonyozás, szerintem szép ünnep lesz!)
Sopron-Albacomp -11
Dombóvár-Kecskemét -5 (VGY vezeti, úgyhogy előre nem lehet tudni...)

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok! És persze MTE-sikerekben Gazdag Új Esztendőt!