Rbsat, HaPZi!
Igazatok van, elnézést, de utoljára még válaszolni kell a csigazabálóknak!
OFF
Prudent bear!
Először talán tájékozódj melyik motor milyen és milyen a hatásfoka, utána írj hülyeségeket!
ESI!
Senki sem kért, hogy Opelt vegyél! Szived és pénzed joga, hogy mit veszel!
VDaNi!
Arról mesélj, milyen dizelmotor volt a Fiatokban 95-ben!
LUCzI FERencz!
Csak járj tovább Berlingóval. De azt ne feledd, hogy egy idei balesetben mind a 4 személy meghalt, aki Berlingoval utazott, egy galacsinná gyűrődött Vectrából pedig sérülésmentesen vették ki a tagot!
CondriXM!
Csak ilyen hülyeséget ne irtál volna! Bármi mást, no de ilyet?
Kedves Sansalvador!
Szép nagy a Pugod és az egód, legyél vele boldog!
De ez még nem minden!
Hogy mi szánalmas és mi nem, arról nem te döntesz, hanem a tények. Nézd csak meg a magyar gépkocsieladási statisztikát, ha már te az adacra hivatkozol. Talán az is bizonyít valamit.
Neked is csak azt tudom momdani, ne a HDIvel gyere, hanem muttass egy 95-ös psa dizelt, amelyik esetlegesen jobb, mint az opel akkori szériái és mindjárt megvan minek mi az ellenfele.
Akkor talán mégis jó az Omega, mert a barátod életben maradt. Ja, miért nem Pugot vett? Heh? Vacak német Mercit kellett vennie, amikor a Pug az isten?:):):)
Nem veszed észre, hogy egyik szavaddal ütöd a másikat és ezáltal nem csak nevetségesséded, de tudadlanságot is megmutatkozik!?
Én nem félek a 2.2 Pugodtól, megmondtam, hogy jelölj helyet. Csak a kedélyek megnyugtatása végett, hogy kiegyenlitett legyen a küzdelem, egy astrával szeretnék kiállni ellened!:)
ON
Ezenel befejeztem, mert a topic onnan indult, hogy milyenek az Opel dízelmotorok, előttem irták, hogy Isuzu, utána irtam, hogy BMW motorral is szerelték őket. Erre idejöttek a vicces fiúkák fikázni!