A masik 2 fontos kerdes.. Lehet-e itt kapni MZ-Nxxx keszulekeket, es milyen arban? A minidisc.org-on latok, es ott nem tunik draganak.
Il. Nekem egy MDS-JE640 gepem van. Jo, nem a legmodernebb, meg mittomen, de a celnak megfelel. Ezt is lehet elvileg a PC-Link software-val osszekotni a computerrel, es editalni a lemez infokat. Vagy pontosan mire kepes a szg es a JE640 egyutt?
Nekem azert fontos, mert vak vagyok, es a md menuje kevesbe szimpi, mint egy computer, amit meg profin hasznalok a magam eszkozeivel. A legnagyobb gondom az, hogy fejben kell tartanom minden egyes lemezzel kapcsolatban hogy hany perc ures van rajta, es a szerint kalkulalni a felvetelezeskor. Ezt azert megkonnyitene ha lenne egy ilyenem.
Kis intermedzo, hogy amikor erdeklodtem a Sony boltokban, nem nagyon ertettek hogy mit akarok, bar egy helyen volt. En mondtam, hogy "nekem ez az egyetlen modja hogy erzekeljem a disc infokat, es ezert tudnak-e valami kedvezmenyt adni"? Hat tudtak volna, masfel szazalekot. :-)) Ennyiban nehez a helyzetem, hogy nekem ha hasznalni akarok valamit, akkor ha egyartalan van ra mod, akkor is joval dragabb hogy olyan szinten tudjam hasznalni, mint a latok. Na a menujet megtanultam, es fejbol tekerem a gombjat, meg csinalom en, csak arrol semmi infom, hogy mennyi a szabad terulet a lemezen. Milyen otletetek van meg??
I.