dudasi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 77
Sziasztok!

En is gondolkodom ilyen vasarlason. Megdobbentett a topic olvasasa kozben, hogy az usb portos Sony cuccok sem azert usb-sek, mert ott adat forgalom tortenik. Azert ez...

Akinek a minoseg szamit a mikrofonos felvetelekkor, akkor vegyen md-t. En is eszt fogom tenni. Nekem a kovetkezo az allaspontom.

1. A digitalis diktafonok minosege meglehetosen gyatra, tuningolni kell memoriaval. Elonye, hogy ott mar adat forgalommal jon usb-n a hang. De egy jobb keszulek az MD araban van. Tovabbi hatranya, hogy ahoz hogy szerkesszem az igy felvett anyagot, ki kell tomoritenem (amennyiben ezek mp3-be vesznek fel, talan abba, nem lattam meg ilyet), ami ido, utanna cd-re irni az mp3 file-kat. Nem szeretem az mp3 cd-ket, csak ha nem szg-vel jatszodik le. Amig jatszom, a cd max sebessegen porog, aminek nem orulok. Egyebkent sem zenet hallgatok, es most minek dolgozzak ennyit???

2. A md szerkesztheto, vaghato, stb. Raadasul szovegre, konyvek, eloadasok felvetelere tokeletesen megfelel nekem egy LP4 felvetel. Asztalival eleg sok ilyet vettem fel, mono mikrofonnal, a minosege meg igy is a mikrofon minosege volt, mert ove a gyengebb. De MD-vel van lehetoseg arra is, hogy profi felvetelt csinaljak terepen, erdoben, harangok, stb. Nem kell mindig a computerhez kotodni.

En programozo vagyok, es talan ezert is utalom mar ha minden a gepen fut. Hagyjanak engem beken ha a hobbimnak szentelek egy kis idot. Ha meg nagyon szg-vel akarom megdolgozni a hangot, hat bedigizem.

Irta valaki, hogy a sony.de oldalon van egy Walkman creator. Ezt nem talaltam meg. Hol van ez pontosan? (url)

Imi
UI: Egyartalan.. Keresek olyan boltot, ahova ha bemegyek, kapok akar 100 Db 80 perces discet is. A musorosat mar meg sem merem kerdezni, meg nem lattam sehol. Sott, keszulekekben sem latok sokat kiteve. Pedig sok zenei felvetelt is keszitek, es mar fogytan annak a lemezeim. Cd-rol, sajat zeneles a haverokkal, szoval azert ide minoseg is kell...