Üdv!
Egy jó kis kocsi ellenére nagyon gyengén muzsikál ez a Topic :(
A váltóm 2100Km után lett finom és könnyed, elötte kemény volt, és hangos, de most már szupi!
ABS csak egyszer kapcsolt be akkor is direkt fékeztem rá a havas úton. Szerintem ABS nélkül is nagyon jól adagolható a fékerő. Sőt hóban való közlekedés a C3nak kifejezetten tetszik, provokálni kell a pörgést és a csúszást!
Egyéb:
Hívott a Citroen Hungária, közvéleménykutatás céljából! Kérdezték mivel mennyire vagyok elégedett! Én még az vagyok! Ha nem leszek az arról sokan tudni fognak!
Eddig fogyasztásaim: 1400kbcm 6.09 vegyes ; 7.9 full város; 6.9 95% város és 5% országút; 8.01 Full város és a hidegebb időszak!
Probléma:
Időnéknt hallok valami kotyógó hangot szxr úton, meg néha mintha rezonálna az üveg is, de ez a magyar utakon mindennapi! Érdekes az új Bartók Bélán csak úgy suhan a békám, mint egy légpárnás semmi hang és csak hussssss
Tél és a Minuszok!
Eddig 1x csinálta azt hogy nem pöccent be azonnal a motor a hidegben! Az esetek töbségében azonnal indul majd amikor elkezdek gurulni és kettest váltok le akar állni, ilyenkor kicsit több gázt adok és onnantól már vigan muzsikál a hidegben!
Kérdés:
A másik poén kinek tapasztalta már, hogy a kocsi hütőventilátora dolgozott miután leálította a járművet??
Na én legelöszőr azt hittem járva maradt a motor, mert akkora a hangja a hütésnek, mint a motornak alapjáraton :)
Amúgy kb 5p csinálja aztán autómatikusan kikapcsol!
Üdv: SB (C3)