femaledoggy Creative Commons License 2002.12.18 0 0 99
Az az igazság, hogy mostanában, hangsúlyozom, ha van időm, akkor a VV-t szoktam nézni. oda betettek nemrégiben 3 kiskutyát. Ők legalább bent vannak, igaz, ott leginkább csak Oki, aki valamennyire legalább játszik velük, de leginkább az esett jól a szívemnek, amikor elaludt ott köztük a földön. Mind a négyen békésen horkolásznak.
Azt nem értettem, hogy mikor Lorenzóhoz bevitték a vizsláját, akkor a retkes Györgyi miatt (állítólagos allergia), kint kellett aludnia a szabad ég alatt. Na, Lorenzót, akkor ezért kicsit megkedveltem, mert aki a kutyáját, meg a kutyákat így szereti, az rossz ember nem lehet. Amikor a Padödö vitte be két kutyáját, akkor már nem volt allergiás györgyike..... na, meg most sem.....
nem értem. A kutya-allergia csak bizonyos kutyáknál jön ki? vagy inkább a részrehajlás, aljasság, kétszínűség játszott szerepet?
Undorító, amikor megy, becézgeti a kiskutyákat, és minden ember, aki nézi a műsort, tudja, hogy Györgyi mennyire undorodik tőlük, és csak azért játsza az eszét, hogy a nézők felé hajoljanak a szavazásál. Gusztustalan.
Előzmény: nextdoor (98)