:)
szerintem is király. mi bajod a csengőhangokkal? ha nem tetszik tölts le másikat. wapon is vannak kilóra.
Válaszok:
1. mivel a c45 is ismeri az EMS szabványt, tudsz rá küldeni hangokat/képeket. Azok tuti menni fognak, ami nem saját, hanem előre gyártott ( ilyen hülye kacsapofák vannak animációnak, meg pár csipogás meg taps meg fanfár hangoknak...) Asszem EMS-sel nem lehet csak 1 szólamú hangokat küldeni, de javítson ki valaki ha rosszul tudom. Vannak még olyan animációk hogy 16x16 képpontosak, meg a 32x32 képpontos képek. Azok is mennek EMS-en keresztül. Nekem sikerült már Nokia logókat is küldeni.
2. internetezz vele. Ha adtak hozzá valamilyen szoftvert (amit szerintem nem tettek) akkor tudsz vele sms-t írni, meg a telefonkönyvedet rendezgetni. Ha nem adtak hozzá, és sok pénzed van (3000 pénz), vedd meg a márkaboltban. Ha nincs pénzed töltsd le valahonnan (most tippem sincs hogy honnan, de ha jó hozzá a m35-ös szoftvere, akkor azt át tudom küldeni (én az újat nem vettem meg, mert nem használom ki.) logót, csengőhangot és java alkalmazásokat a legjobb tudomásom szerint nem tudsz letölteni az adatkábellel. léci javítsatok ki ha rosszul tudom. Jelenleg a legjobb forrás erre a WAP, a lent említett Enci oldalát próbáltam én is. Ha ez nem jó, akkor maradtak az egyéb lent említett lehetőségek saját fájlok letöltéséhez.
3. ld. 2. (ha van szoftvered, elvileg le tudod).
RN