Avass Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9270

Nem ilyen drasztikusra gondoltam, mondjuk csak annyi, hogy jobban mozgatják kifelé körtébe, mert esetleg rájött valaki, hogy jól dobja a középtávolit, és a termete ellenére nem kell állandóan brusztolnia a tábla alatt. Így is Ő a csapata legjobb támadólepattanózója(4) + labdaszerzője(!)(3) + blokkolója(3).

Te DSZ vagy, én meg má' olyan öreg, hogy a memóriám ki-kihagy, kedves izéke... Arra nem emlékszem, hogy pontosan mikor jött Stole Stan-papával karöltve Szolnokra, tippem szerint 93-ban. A bajnokságunk után volt egy Hosszú Pilu fémjelezte évünk, majd pedig egy Zsarkov-szezon, az orosz éra lezárásaképpen. Szóval szvsz 93., az azonban biztos, hogy egy pillanatig sem volt kispados, amikor láttam az első felk. meccsen már látszott, hogy nagyon ott lesz.

Én kissé másképp látom ezt az antipátia dolgot. Minden ellenünk, a szurkolásunk eszközkészlete ellen irányuló ellenszenv ellenére annak idején is elkaptam suttogva, egymás közt mondott elismerő és irígykedő szavakat a másik oldalról a szurkolóink hangerejét és kitartását dícsérve. Láttam Ernőt Szolnokon az előző évben, az Alba elleni bajnoki döntőn. Vele nem beszéltem erről, de hozzá közel álló személytől hallottam, hogy Ő is szeretne ilyen közönség előtt játszani. Ezt fájlalta is, a következő évben, már Olajosként említette, hogy a csapat nem kapja meg a lelátóról a megfelelő támogatást. Mondjuk ennek lehetett a múlthoz is köze, de ez nem Ernőben merült fel, hanem az OAZIS-okban, és Bubics-okban.

Egyébként nagyon szép, hogy oda aztán semmi pénzért, de ez csak addig igaz, amíg van hasonló anyagi kondíciókkal kecsegtető ajánlat máshonnan.
A legjobb példa erre Zsoldos mester, aki már régen az Olaj edzője lehetne, ha anno el nem b***-ák a vezetők a szerződtetését.

Persze, senki sem szereti és szerintem sem tudja kikapcsolni a nézőtéri ellenszenvet, de ez az ellenszenv általában tovatűnik, mihelyst a kosaras odaköltözik. Ez kb. olyan dolog, mint az, hogy futbalisták igen nagy százaléka nagyon szeretne a Fradiban játszani, csak az "úri" közönség és az Ő buzdítása miatt.

...bocsi a többiektől, hogy a folytatásos Olaj-történetet kell olvasgatnotok oldalakon át, de mindenkinek adva van a lehetőség, hogy ide írogasson NG életrajzokat mondjuk :-))). Én is szívesen olvasgatom.
...és már abban sem reménykedhettek, hogy majdcsak elfogyunk, ha már nem tartozunk az elitbe. Szerintem még a hupilila csoportból is vissza fogunk járni dícsérni a csodálatos Rusznák-Berkics centerpárosunkat :-))))!!!

Előzmény: Olaj az Isten (9264)