Hajdúnak szerintem 1 nagy hibája van: a magas labdákra rendre rosszúl mozdul ki. Ezért vagyok mindig frászba valahányszor az ellenfél szögletet rúg. Persze azért a reflexei sokszor megmentik a csapatot a góltól.
A Fradiból biztos nem jön hozzánk játékos, legfeljebb tőlünk megy oda. Legalábbis mindig ezt hallani.
Kiss György tényleg jó lenne, de az Ftc VG-nél elsőbbséget élvez, ha Szeiler azt mondja, hogy nekik kell rögtön ráteszik a kezüket. Ezt mindenesetre elég nagy pofátlanságnak tartom: tavaly ugyanez volt Szilivel (persze ő papíron a mienk, csak nem nálunk játszik ugye), a nyáron Tökölivel és Leóval, most pedig úgy látszik ezt eljátszák Zováth és Kiss esetében is. Ha a szakmai stábunk igazolni akar valakit rögtön jelentkeznek érte ők is. Vajon direkt szívatnak vagy maguktól képtelenek játékosokat megfigyelni?
Más.
Vasárnap este volt egy riport a tv-ben Sándor Csikarral. Nem tudom ki látta, de szerintem nagyszerű beszélgetés volt közte és Riskó között. Annak ellenére, hogy Riskó egy tahó, most kifejezetten jól kérdezett. Több ilyen interjú kellene a klub volt játékosaival, valamint a klubról és merem állítani, hogy jóval több szurkolónk lenne.
HAJRÁ MTK!!!!