Sziasztok! Hogy vagytok? Kezd süllyedni a topic :-(( mindenki Karácsonyi lázban ég? Hogy álltok az ajándék vásárlásokkal? Én ma vettem meg mindent, így kikerültem a hétvégi csúcsforgalmat a boltokban :-))) nagyon nincs karácsonyi hangulatom, nem is várom egyáltalán... amikor az ember elveszíti a szeretteit, és évről évre kevesebben vannak Szenteste, akkor nem érdekli az ünneplősdi... :-(((((
BB: Sejtettem, hogy Popey, vagy Renátó megy szombaton. Jó lenne, ha Évike nyerne, de szerintem Bálint fog. De miért?? Olyan mamlasz, sose csinál semmit, állati unalmas figura!
VV: Szegény Szabolcs, azért ez elég rossz lehet, hogy ennyire utálják a villában! Negyedszer megy ki párbajra pénteken... és szerintem (legalábbis remélem) megint ő megy vissza. Ez az Oki meg micsoda egy kétszínű alak! Először mennyire húzott a Majka-Szabolcs pároshoz, amikor meg szavazni kellett, rögtön a Szabolcsra tette a voksát... Sajnálom a kislánya miatt, de megkockáztatom, hogy annyira nem tört össze... képes benn maradni, és tovább játszani az agyát csak azért, hogy legyen esélye megnyerni a játékot! Hihetetlen! Szegény Évikét is csak arra használta, hogy szimpátiát keltsen a nézőkben, hogy egy esetleges győzelem esetén az ő gyógyíttatására fordítja a nyereményt. A francokat, esze ágában se lett volna! Képes volt lemondani Róla, csakhogy ne kelljen tartásdíjat fizetnie, jó kis apa...
Clio: csúcs a Barum Polaris téligumi! Nagyon örülök, hogy megvettem! Ma kipróbáltam havas-jeges úton az ABS+téligumi párost: tökéletes. Olyan 30 km/h körül tapostam a fékre, nem csúszott meg a Clio, nem fordult be semerre. Az ABS érdekes élmény volt, nagyon hülye hangja van, hangosan kattog, és rángat :-)) de ez a dolga :-)). Egyébként kell valamit csinálni az ABS működése közben: Úgy értem, hogy én ugyanúgy nyomtam közben a féket, lehet, hogy néha fel-fel kellett volna engedni?
A kis dízel sokkal hangosabb ebben a nagy hidegben, mindíg nézem, hogy mi a fene van, tán elfelejtettem felváltani nagyobb fokozatba? :-))))) Az indítással semmi gond, rögtön indul, mondjuk hozzá kell tenni, hogy garázsban áll 0 C körüli hőmérsékleten.