realfan Creative Commons License 2002.12.16 0 0 9233
Hello!

Pénteken egy hihetetlenül fontos győzelmet arattunk. Azon kívül, hogy Falco-Körmend mindig is kiemelt kategóriába tartozik, most a tabellán elfoglalt helyezés miatt is szükségünk volt a győzelemre.

A játék:
Az első félidőben meghatározó volt, hogy Kálmán keveset játszott (na lám, nem csak holmiféle pletyka volt a hét közben beszedett kisebb sérülése), és amikor játszott, akkor sem villogott. Heinle és a román tartották a Falco-t. Az első félidő hajrájában két triplával lógtunk meg 4-ről 10-re. Hű, de kellett! Gondolom, az ilyen tévéből is lejön, de a csarnokban pláne lehet érezni ennek kulcsfontosságát. A harmadik negyed meg kb. 1 órásnak tűnt... Először elmentünk 17-tel, majd feljöttek kettőre. Örökké valóság! A negyedik negyedben tudtunk újat mutatni, a Falco már nem igazán, és ennek köszönhetően nyertünk. Többek előjöttek azzal, hogy most ugye nem bántjuk a bírót, mert egy kicsit nekünk fújt. Nagyon vicces, jót nevettem. Egyébként csak két dolog ehhez: 1. Az első negyedben Heinle két kosarát is úgy szerezte, hogy egyértelműen három (de inkább négy, öt) másodpercet töltött a körtén belül. 2. A faultarány az utolsó negyed előtt asszem 15-7 volt a "javunkra". Sola remek játékos, ezt újfent bebizonyította. Most legalább az egész ország láthatta...

A szurkolás:
Először is megint egy megjegyzés országunk (sajnos) egyetlen sportnapilapjáról. "Zsúfolt ház". Kérdem én: melyik meccsen) Merthogy pénteken megint nem volt telt ház, az biztos. De most tényleg, ha már egy Falco-Körmend-en nincs telt ház, akkor miért is kell ide új csarnok?
Köszönjük a szolnokiak és Jani0625 elismerését! Volt már és komolyan remélem, lesz is jobb a Falco-tábor. De hogy 25-30 dal... Nehezen hihető. Egyébként szerintem a fő probléma nem is a repertoár szűkösségével, hanem az eredeti dalok hiányában van. De hál' Isten, nem az én dolgom ezt megállapítani. Ez csak egy vélemény. Szerintem mi a megszokott, magas színvonalú szurkolást nyújtottuk. A mérkőzés után pedig amit Sola rendezett! Őrület! Mutatta kifelé nekünk, hogy 8. (Megjegyzés: az utóbbi nyolc meccsünket megnyertük a Falco ellen.) Majd amikor az egész csapat mutatta neki, hogy menjen a kispadhoz, ő azt mutatta, gyertek ti ide! (Mármint hozzánk, szurkolókhoz.) Ilyen játékos kell nekünk! Remekül játszik, és a magyar nyelv tudása nélkül is képes velünk "szót érteni".

A légióskérdés:
Sola maradjan, Chris menjen, mindenki ezt szeretné. Pontosabban szerintem inkább azt, hogy Toroman menjen, de az meg ugyebár, nem lehet. Arról, hogy most éppen négy légiósunk van, csak annyit, hogy szűk a keret, és az utánpótlás most van egy kis hullámvölgyben. De az ifi már megint a legjobb háromban van, úgyhogy nem kell aggódni! És igenis büszkék vagyunk, és leszünk is a nálunk nevelődött játékosokra! "Lehet, hogy nem is magyarul kellene szurkolnunk". Ez is vicces. De ha nem is magyarul szurkolnánk, mi akkor is szurkolnánk egész meccsen!

Az eddig lejátszott meccsek:
Kétszer kaptunk három ponttal, kétszer kettővel. Hol lehetnénk már, ha ebből legalább kettőt hoztunk volna... Egyedül a ZTE vert el bennünket teljesen megérdemelten.

HAJRÁ, KÖRMEND!!!