Nyo!
Reggelt!
Sajnos most nem vagyok kezelhető állapotban, már úgy 5,6 napja reggel ilyen béna fasz vagyok. Csak nézek ki a fejemből, látok, de nem értem, olvasom, de nem fogom fel, nem hogy gondolkodjak is.
De, akkor ami még a fejemben van:
Nem kell elrejteni az admint, hanem csak linket csinálni gomb nélkül, aztán azt megadja Bubus url-t, és akkor nekünk meg ott virít a favoritesben. Én úgysem vagyok akkora láma, hogy a fav. könyvtáramat nem mentem le winfos install előtt, szal nekem mindig meglesz. Mind1.
So!
Sajna igazad van weres, hogy nem kattantam rá a blogra, mert meg sem néztem kb. 1x behívtam az oldalt, rápislákoltam a linkekre, aztán utána már nemtom mit csináltam, de a close megelőzte.
Ha az kell hogy depis szövegeket írjak, ne akarjátok!
Ha világraszóló filozofálást akartok, most nem alkalmas.
Ha hülyeségeket kell írni, agyament módra, akkor sajna abban sem leszek pozicióban, mert vagy 0 vagyok, vagy minusz végtelen.
Bár msot azt sem vágom, hogy hp-t akartok? Vagy csak fórumot csinálni?
Domaint bármikor lehet csinálni, 6000, aztán 2 évente 2e HUF. Szal nem lehetetlen a www.bkw.hu :)
Bár a végén még a láma magyar, aki utálja a bkv-t és be akar oda szólni, ide fog majd írni :)))
Van 5 eminem - without me mixem, és ez megy már egy órája :)
Ehh.
Mind1.
Nemtom még mit akartam, de akkor max írok még1et.
Jah. Grafika. Khmm. Sajna mostanság ezzel sincs erőm foglalkozni, nem hogy kedvem legyen hozzá.
Ha kész a szobám, és qla átjön a géppel, akkor majd flash5, photoshop, milkshape, premiere, u-lead stuido, swift, borisRED, videomach amikkel fogunk dolgozni az M.I projecten, aztán utána meg talán Kodiakkal fogok a fop projecten. Mindeközben talán a sajátomon. De nemtom. Lehet hogy el sem jön ennek az ideje, mert....
Eks!