Tudjátok, csak tényleg az a gáz, hogy ezt a két hóhányót folyamatosan, hétről hétre lent látni a Stockban, persze néha kiegészülnek Cicával meg Mérész Tomikával, akik nyilván ép aznapi frenetikus teljesítményüket ünneplik atom mód bealkoholizálva...Ez szerintem szégyenletes...De ha nekem nincs kedvem menni sehová a meccs után, akkor ezeknek hogy van ??? :-(((((((((((
Sok Olaj meccset szurkoltam már végig, de most szombaton olyat láttam, amin elgondolkodtam...
Szoktátok olvasni a Bibliát? Van benne egy passzus amit fejből tudok, pont ideillik: (Ezékijel2517):
"Az igaz emberek járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmassság nevében átvezeti a gyengéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője , és az elveszett gyermekek meglelője...Belfera, tovább???? :-)))
OAZIS
PS: Most azt gondolom, hogy én vagyok a jó, a szolnoki légiósok pedig a gonosz zsarnokok...de hidd el gringo, hidd el, minden erőmmel azon vagyok, hogy az Úr legyen a mi pásztorunk...ámen
(Szekta délután öttől...Érdeklődők???? :-))))