vazsi Creative Commons License 2002.12.16 0 0 9213
há nem hiszem el. Akárhány Filkó (engem nem zavar, röhögtem rajta, bocs Jani)Körmend meccset közvetit a tv egy kivételével mind elbuktuk, ráadásul kurva szar játékkal. Elég lehangoló érzés látni az örjöngő körmendi szurkolókat. Egyszer, legalább egyszer legyen forditva, lécci, lécci, lécci :)) Sajnos teljesen megérdemelten nyert a körmend, de:

1. Haragszom a gyűrűre, mert azért az mégis csak felháborító, hogy hazai gyűrű a hazai labdát kiköpi, az ellenfelét meg benyeli.

2. picit a bírókra. nem rajtuk ment el a meccs, összességében korrektül fújtak, csak az a kb. 6-8 pontos tévedés a hátrányunkra. és pont az ilyen birói teljesítményeket utálom a legjobban. akkor inkább fújják el rendesen a meccset. de hadd tegyem hozzá, hogy nekem volt egy lassításom is. (a kedvencem a 7 pontos támadás volt, amikor szerintem a komiszár végig azt magyarázta, hogy nem jó Clay hármasa) Összességében egyébként a bírók nem okolhatók a vereségért.

3. Zserárd Ajler (Gulyás után szabadon, aki a tv-ben nézte az tudja) bekaphattya. Most végre kihasználhatta volna testi adottságait. Ehelyett lelépett és a Heinlének kellet szenvednie sokszor ötösben, aki négyest sokkal jobban játszik. Meg is látszott a csapat teljesítményén, hogy ő csak ritkán került a helyére.

4. Kicsit borulátó vagyok a jövőt illetően, bár védekezésünk néha biztató volt. Sajnos a Sola 10 méteres hármasai ellen nincs mit tenni. Csak azt nem értem, hogy hogy a pcsba tud egy vendégcsapat lényegesen jobb százalékkal dobni mint mi. Szerintem valami körmend fóbiánk van.

5. tippelni meg elfelejtettem, úgyhogy oda az előkelő 8. hely.

Előzmény: andrej11 (9210)