Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.16 0 0 9203
Sajna nem voltam a szolnoki derbyn meló miatt(Saabee révén online kaptam a híreket)
Csak néhány észrevétel,felvetés:
-"Nem tudom miért Vilcinskast kellett elküldeni (30/9 Dombesz ellen, huh), ember nem tudja ezt nekem megmagyarázni, mert ez a Stewart annyira harmatgyenge, hogy még idegeskedni sem tudok rajta."...valóban,mióta Szögeden nyomja egészen megtáltosodott.Lehet,hogy nem is vele volt a bibi?
-" Stone-t szvsz nem véletlenül pihentették annyit, nem csodálkoznék, ha hamarosan már a kispadon sem látnánk."...azért pihentették,hogy a hosszú Bp.-New York járaton el ne fáradjon?:)))
-"PS: Azért bármit is mondtok saa-bee, Fodor Geri,Sitku meg Czigler érdekes módon mindig meggyógyul a fontos hazaikra, a nemzetközi kupákat meg okosan kihagyják, nehogy baj legyen. Ellenpéldának hadd hozzam Dzunicsot vagy Ivkovicsot, aki sérült kézzel is vállalta a játékot a külföldi meccsükön. Ha hozzávesszük, hogy elvileg ezeken a színhelyeken van csak esélyünk egy, a mostaninál kicsit nagyobb nemzetközi respektet kiharcolni magunknak, akkor máris szomorúsággal tölt el, hogy míg Fodor Geri alibi pihen, addig az ősmagyar Dzunics meg hazánk hírnevét megy öregbíteni külhonba...Hogy a sérült kezű Ivkovicsról ne is beszéljek...De mind1, végül is valahol érthető ez a mentalitás is, de elfogadni nem tudom..."
Nna: a fent említett emberek olyan meccseken pihentek amelyeken a kaposváriakkal ellentétben nekünk már nem volt sanszunk továbbjutásra...mivel a fos rajt miatt hamar elszálltak a reményeink a továbbjutást illetően,érthetően a hazai küzdelem kap-kapott nagyobb hangsúlyt.Vegyük az e heti példát: fontosabb volt a szolnoki rangadó,mint egy tét nélküli észtországi meccs és ezért pihent Gery és Sitku,akik valóban megsérültek a Kaposvár ellen...azt a somogyiak igazolni tudják.Ennyi...

Az meg sajnos ördögi kör,hogy mindíg csak a hazai bajnokság van szem előtt,mert nemzetközi viadalok túl magas mércét jelentenek csapatainknak...nekünk is csak jelentős anyagi bukta jött össze ebből az 5 keleti kirándulásból,de ha még továbbjutó első két hely valamelyikét megszereztük volna,sem térült volna meg a részvétel...a kudarc-dicsőség oldal persze megint egy másik lapra tartozik...

HAJRÁ ASE!!!
Kedden Varsóban fejezzük be a sorozatot...

Előzmény: Olaj az Isten (9196)