Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.15 0 0 20
Szia Fefe!

Hát a leb@szásokat eléggé bírom. Persze, aki biztos a dolgában , meg Isten és Karakutty is támogatja, annak könnyű dolga van:-)

Sok mindent kezdessz megérteni, de sokmindent félreértessz. Eszem ágában sincs vallási fürrernek lenni, csak hát nincs még egy olyan ember rajtam kívül akire leadhatnám a jelenleg e nemes feleadatot, így nekem kell végeznem. Ha lelek ilyen embereket, majd osztozom velük a munkában.

Céljai:

-Ne vegyék olyan komolyan az emberek az ideológiákat, mert akkor csak megmérgezik velük saját és mások életét.

- Szabaduljanak meg végre a téves ideológiáktól, vagy ha nem akarnak, mert a hülyeséghez mindenkinek joga van, akkor kezeljék őket a neki megfelelő helyen.

- Ebben az ideológia komplexumban Isten csak egy pici szeletke. Istent végül is definiáltam és ezzel a helyére raktam az emberi gondolkozásban. Tehát Isten léte tudományos tény az általam definiált és levezetett formában. Vége a férleértelmezéseknek. Az elfogadása szélesebb (ateista, teista, tudományos és filozófiai) körökben csak idő kérdése.

- A szerénység egy butaság. Miért legyen szerény abban az ember amit biztosan tud. Legyenek mások szerények, hogy eddig miért nem jöttek rá ők maguk.

- Nincs semmiféle Isten szerepem, hiszen isten csak egy emberi érzésfajta/érzelemtipus. Az hogy a p-dox előírásai szerint paradox, önellentmondó példálózásra használom Istent, csak a tanítás része. Mivel a p-dox az elején kijelenti magáról, hogy az első nyiltan önellentmondásos vallás a világon, sőt az önellentmondásokkal végez tanításokat, a saját hülyesége valakinek ha szó szerint és nem példaértékünek, tanmesének veszi a tanításaink egy részét.

-Azt valóban jól látod, hogy az index és sok más fórum, sőt maga a szadi NetPártját is valós emberi kísérteti területnek használtam és használom. Amolyan szociológiai kisérlet szerünek.

Előzmény: Fefe_2108 (19)