Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.15 0 0 9196

Nohát, nohát, mik meg nem történnek Szolnokon…Készülhetünk, hogy idén biza ez lesz, messze nem olyan félelmetes ám a „szolnoki katlan”, mint volt pár évvel ezelőtt. Avass hathatós szakmai közreműködésével sikerült közelebbi képet nyernem csapatunk offenzív és defenzív stratégiájának alapvető hiányosságairól, tényleg kolléga, miért is nem ülsz ott velünk mondjuk mindig? Ott úgyis van egy-két szabad hely általában, meg hát sok jó ember kis helyen is elfér….:-) Mondjuk az olyan nagy darab fenegyerekek mint Te is…:-)

Davis „hálistennek” teljesen meggyógyult, ezt tudomásumkra is hozta huszonnemtudommennyiponttal, de hogy pont ellenünk kellett idei legjobb formájában játszania. Jól játszott Fodor Geri és hasznosan is, de ott volt egy feldobásos jelenet, amikor összekülönböztek valamin Szaszával, és látva akkor Fodor arcát meg arckifejezéseit, szvsz elég magas lóról lökhette a sódert a szolnokinak, Avassal már indultunk is befelé, hogy rendet tegyünk…:-)De aztán csitultak az indulatok, ahogy Czigler meglátta, hogy felálltunk ott a bérletes soroknál, rendre intette a csapattagokat…:-)

A mérkőzést az ASE azon könnyű kosarai döntötték el, amelyeket sokpasszos támadásaik zárásaként ziccerrel fejeztek be, ilyenkor azért sokszor látszott, hogy nem két hónapja vannak együtt, voltak egészen szép megoldások is, és Mészáros is most joggal lett nagybetűs. Asszem nálunk megint koncentrációs gondok voltak, és hiába, ha csak két ember játszik jól, azzal még nem lehet csatát nyerni. Említhetném még a fantasztikus centereinket, akik közül Oroszt úgy küldeném el, hogy Szolnokra még csak átutazóba se jöhetne. Ez az alibimester az első negyedben DIREKT faultokat csinált, hogy muszáj legyen lecserélni, aztán még volt a képén bőr, hogy a törölközőjét pörgesse a kispadon. A helyében én elbujdokolnék a világ elöl…És ezekért szorítunk mi…Nem tudom miért Vilcinskast kellett elküldeni (30/9 Dombesz ellen, huh), ember nem tudja ezt nekem megmagyarázni, mert ez a Stewart annyira harmatgyenge, hogy még idegeskedni sem tudok rajta ( Zolika legalább felpaprikázza a hangulatom…:-)))). Most ha elővesszük megint a közeget, akkor mit lehet a paraszt szolnoki szurkolók számlájára írni? Szerintem semmit…Itt valahol máshol lesz a bibi, én szívem szerint megint a vezetőség felé mutogatnék…

Kérdezte xGabi, hogy miért nem vagyunk képesek olyan szintű játékost igazolni, mint pl. a körmendi Sola…A válasz nagyon egyszerű….Ha megfigyelted, tegnapi meccsünkön a menedzserek királya, Ökrös úr, az első perctől (!!!) kezdődően végig anyázta a bírókat, de rendkívüli szisztematikussággal tette mindezt, mert körbe-körbe járt a csarnokban (attól függően, hogy a bíró éppen merre tartózkodott), és végig nyálfröcsögve ordított-na most ennek az embernek lenne többek között a feladata, hogy játékosokat hozzon (ha éppen nem valamelyik szenzációs edzőnk szerzeményeiben kell gyönyörködnünk…), szvsz eleve kudarcra van ítélve a dolog…:-(

És ha már a bíróknál tartunk…hajajajajajaj, nem tudok mást írni csak a szokásost, majd inkább akkor beszéljünk róluk részletesebben, ha lesz valami hosszabb távon is tapasztalható pozitív fejlődés…A Martics által is említett 26-8as faultarány szigorúan a számok tükrében több mint elgondolkodtató, de a meccsünk nem volt elfújva vagy ilyesmi, egyszerűen csak bénán tették a dolgukat…Gusztustalanul silány a játékvezetői csapatunk, ment is a VÁRADI, VÁRADI rigmus…Szolnokra meg majd jön a számla…

Stone-t szvsz nem véletlenül pihentették annyit, nem csodálkoznék, ha hamarosan már a kispadon sem látnánk…
A paksi szurkerek elég jól nyomták, hangosak voltak, hangos volt a dob is…nem tudom ki verte…:-) Az olajnál is összeállt a B-közép, és ők is szurkoltak, szerintem azért nagyjából elég tűrhetően. Ennyi a java a pacalnak…

OAZIS

PS: Azért bármit is mondtok saa-bee, Fodor Geri,Sitku meg Czigler érdekes módon mindig meggyógyul a fontos hazaikra, a nemzetközi kupákat meg okosan kihagyják, nehogy baj legyen. Ellenpéldának hadd hozzam Dzunicsot vagy Ivkovicsot, aki sérült kézzel is vállalta a játékot a külföldi meccsükön. Ha hozzávesszük, hogy elvileg ezeken a színhelyeken van csak esélyünk egy, a mostaninál kicsit nagyobb nemzetközi respektet kiharcolni magunknak, akkor máris szomorúsággal tölt el, hogy míg Fodor Geri alibi pihen, addig az ősmagyar Dzunics meg hazánk hírnevét megy öregbíteni külhonba...Hogy a sérült kezű Ivkovicsról ne is beszéljek...De mind1, végül is valahol érthető ez a mentalitás is, de elfogadni nem tudom...

Előzmény: Olaj az Isten (9195)