Hidd el én se kedvelem a csapatodat(ami nem is a tiéd :) ) de azért ez nekem kicsit kemény volt, igaz ez azért már régóta bennem volt és ez most kihozta.Remélem legalább ezen a fórumon tiszteletban tudjuk egymás kéréseit tartani, ha máshol ez nincs is így.
A szurkolásról annyit, hogy Körmenden van kb 50(?) éve csapat és szurkolás, nálunk 22 éve indult a Falco a megyei 2.ből.És ez a létszámra is rányomja bélyegét.tehát valóban a Körmendnek van a legnagyobb és legjobb tábora széles e országban.
A dalainkról meg annyit hogy a tavalyi év óta nagyon beszűkültünk ilyen szempontból,valszeg a rossz szereplések miatt, pedig lenne még vagy 25-30 dalunk amit énekelhetnénk, csak nem tesszük.Hogy miért, fogalmam sincs. Talán hiányzik Viszi aki mindegyiket fújta (12.31.-ig van kitiltva, meg már családos lett...) és pl gyakran én vagyok a hangadó és énnekem nem jut eszembe hirtelen annyi.Még tanulnom kell :)
A Körmend 4 légiós ügyét azért érintettem, mert ők mindig is nagyon büszkék voltak a fiataljaikra, de ezt bármely csapat megtudja csinálni amit most ők.(egy példa a fociból: azért ne húzzunk párhuzamot kösztük, de ott van az Ajax. Ha nem volt sok jó fiatal Ajaxos akkor nem vettek 5 Ronaldót, hogy jók legyenek hanem kivárták míg lesz és más üzletpolitikával megtartják most őket. tudom kicsit erős de valami hasonló)