Kedves János !
Személy szerint nem akartalak inzultálni, egy percig sem gondold, de mint jól tudjuk a két csapat (olaj falco) szurkolótábora nem ápol túlságosan jó viszonyt, asszem ez még a fehérváriakkal szemben mondható el szolnoki részről. Hidd el, alapjában véve nem vagyok az a kárörvendő típus, de ha nem szimpi egy csapat (és a Kálmán Laci vezérelte Falco sosem volt az), akkor természetesen nem nekik szurkolok, főleg nem egy Körmend ellen, ez legyen bocsánatos bűn.
Az Olajt tőlem becézgetheted úgy ahogy akarod, egyébként nem AZ ÉN CSAPATOM, mivel a kosárlabda klubot működtető kft-ben egy %nyi tulajdoni részem nem sok annyi sincs, mondjuk inkább azt, hogy mióta az eszemet tudom az Olajnak szurkolok...nem, azt tényleg nem szeretném, hogy hozzám lealacsonyodj...:-) Majd még gondolkodok, hogy mi legyen az új becenevetek...Biztos nem jó ez a Filkó?
Nem először hallottam már a szombathelyieket "szurkolni", de erről tényleg kár vitát nyitni-bár repertoárotok biztosan sokkal gazdagabb mint mutattátok azt tegnap (de mikor vegye elő a szhelyi szurkoló a nóták teljes arzenálját, ha nem egy Körmend elleni TV-s meccsen?Nem tudom...), szóval igen, most hogy kotorászok egy kicsit az emlékeimben, beugrik egy-két falkós gyöngyszem: "Ütni kell, ütni kell, a Takácsot (de volt amikor Walkét kellett ütni) ütni kell, a Takács egy bunkó paraszt..."Most persze lehet jönni a hülye szolnokiakkal is...
A körmendieknek nem akarok fogadott prókátora lenni, de nyugodtan vehetnétek Tőlük leckéket szurkolástanból, mert fényévekkel előttetek jártak tegnap. Erről tényleg felesleges pörölni, aki látta a meccset vágja a frankót...
OAZIS