Szoszi Creative Commons License 2002.12.13 0 0 8732
Olaj!

Tegnai hent heavy armoron tényleg jó volt. Atesz ez a te tankos pályád pedro féle átirata az uj jármüvekkel.Nagyon rég nem volt rá példa, hogy creator kivételével az összes aktiv HUN egy oldalon 6 vs 6 tankcsatát vivjon. :) Nekem a legemlékezetesebb az volt, amikor M2-ben ülve unalmassan néztem az orosz bázist. Semmi mozgás már vagy 4 perce. Társaim épp csak a támadáshoz készülödtek. Ekkor mintha egy csengettyü szólalt volna meg valahol a távolba, és tisztán hallottam olajos katonám régi jelentéseit: "Storm a zászló melletti házban van az alagsorba." Mivel ritkán szoktam figyelmen kivul hagyni az ilyen belso hangok által sugallt informáciokat gondoltam egyet és az M2-es HE ágyujával megcéloztam a ház ablakát. Egy 2-3 töltetes rövid sorozat után belőttem a távolságot és a másik ablakra forditottam a csövet. Oda is egy köpet. Lelekem megnyugtatásául a server halkan jelezte, akciom eredményét: "Stormbird was killed by Blondy" Az akcio végén mindössze 6db skulo hiányzott a tárból :)

Figyelmeztetés: Egy fontos dolog van ezzel kapcslatban. A satchel kattanását sosem szabad összekeverni a belső hangokkal. Az mindig a valóság :)

Blondy [HUN]

Előzmény: Stormbird (8731)