...mennyire cikisek vagyunk már...
Én persze csak olvasok, és nem tudom, kire legyek mérges, vagy kinek örüljek (azért sejtem :D) De ha elgondoljátok, hogy nagyjából azért jövünk ide, hogy egy olyan vitát kövessünk figyelemmel, aminek egyik résztvevője sem meggyőzhető, ráadásul nem is ismerik egymást...
FÖLÖSLEGES.
Mindenki csak írja a magáét, illetve válogatott stílusbravúrokkal (melyek közé mindkét részről becsúsznak egész eredeti dolgok is, csak ritkán) virtuálisan porba alázza a másikat, aki ezen fölfújódik (érthetően egyébként, a mondandó körítésének érzelmi töltete okán), majd visszavág, másnapra lenyugszanak, visszajönnek, elolvassák a „termést”, vérnyomás föl, vérszem be, klaviatúra recseg (na jó, utóbbi nem mindig igaz). Aztán mi végre is? Annyiszor kinyilatkoztattatott már a másikról/annak -képzelt vagy valós- táboráról szóló nézetetek (nézetünk?) Nem valószínű, hogy bármelyikünk is úgymond „áttér”...
Az is szórakoztató, hogy egyre csak elszállnak egymás mellett/egymással szemben az irományok... Van, aki aktuálpolitikát lát mindenben, akad olyan, aki világnézetét képviseli, aki mérgében írja amit ír, illetve ezek keverednek a hozzászólásokon belül. És véletlenül sem találkoznak e szintek, csak az utálkozásban.
Kíváncsi vagyok, vajon mennyire markánsan képviselnénk elveinket/utálatunkat egy tea mellett... (vagy tejeskávé, stb... sör mellett más :D)
Lelkes támogatója vagyok a konstruktív vitának, semmi kifogásom az ellen, ha építő jelleggel, támogatva (szerintünk) helytelenül látó virtuális ismerőseinket, próbáljuk meggyőzni őket arról, hogy a világgal más a probléma, mint amit ő mond. Ehhez szükségeltetik bizonyos érettség (hmmmmm.....), illetve alázat és szeretet, hogy csak a legszükségesebbeket említsem.
------------------------------------------
Rendeltem egy DVD-t a honlapról múlt kedden. Ez már a 8. nap, de még nem jött meg. Van valakinek tapasztalata abban, mennyi idő alatt szállítják ki? Én eddig csak előrendeltem a dolgokat, nem tudom, milyen gyorsan reagálnak már rendelkezésre álló dolgokkal kapcsolatban.