belll Creative Commons License 2002.12.11 0 0 61
Kedves Karesz!
Kicsit túlreagáltad hozzászólásomat, ahhoz képest, hogy még eddig meg sem szólítottalak.
Csak emlékeztetnélek, hogy Lépcsőmászó elemző szösszenetének egyik alapja az, hogy én következetesen nem tartom hitelesnek az Origo hírét miszerint EP tagadja, hogy OD tag lenne. Én hitelesebbnek tartottam ez ügyben a te pozitív állításodat (és egyéb jelek is arra mutatnak, hogy EP OD-s). Tehát egyszer azért néz hülyének mert ezt az Origo nem hisszük el.
A másik állítása az, hogy lelkiroggyant ellenségkép keresők vagyunk, és fő problémánk az emberség hiány.
Gondold el, hogy ez milyen röhejesen hangzik ez a fülünkben, mikor a mostani kis összezördülésünk azzal indul, hogy én reagáltam Lm egy félmondatára, ahol kivillant egy pillanatra foga fehérje (vagy inkább agyara).

"... az egyik legtutibb módszer a szekták eltüntetésére Magyarországról. "
Egyrészt ez az "emberséges" szándék nem a mi emberséghiányunkat támasztja alá, másrészt azt is aláhúzza, hogy nem kell nekünk ellenséget keresni. Van. Persze ez nem most és nem ebből a fél mondatból derült ki. Tudjuk, hogy szeretnétek minket taccsra tenni és ez már sikerült is volna, ha a HGy nem Isten munkája lenne. Így viszont Isten munkája ellen harcoltok.
Fentiek figyelembe vételével nagyon is kíméletesen neveztem bugyutának ezt a kis elemzést. Lehet, hogy te ezt mocskolódásnak tekinted és azt képzeled, hogy ettől erősebbek és jobbak lesztek, én meg azt mondom, hogy amíg az ellenségeink ilyen tévesen ítélik meg a helyzetet, addig esélyük sincs ellenünk.
Üdv. Te kis bonyolult életű.:)
belll

Előzmény: karesz4 (60)