krike Creative Commons License 2002.12.10 0 0 54
Azért ezzel a sok lámpával kicsit vitatkoznék.Nekem még nem volt bajom a mennyiséggel, csak azoknak, akik nem igazán a megengedett sebességgel mennek.Ha 50-el végigcsorogsz rajta, akkor már lényegesen egyenletesebben lehet haladni, és az első problémám is csak a Feneketlen tónál akad, mikor átmegyek a Bocskai úton, és a kereszteződés utáni lámpa megfog.Utána semmi gondom nincsen.De akik engem mindíg nyughatatlanul elhagynak, mert gyorsulgatni akarnak, azok szépen fékeznek ezerrel.Én is szeretek gyorsan menni, de a Bartók Béla nem erre való.A parkolóval egyet is értek, meg nem is, annak mindenképpen örülök, hogy lassan mind a két sávot a folyamatos haladásnak lehet szentelni, reggelenként egész gyorsan végig lehet menni rajta, kivéve a Gellért tér előtti szakaszt, ahol egy-két autós, vagy furgon tuti hogy leparkol valamiért a külső sávban :(((A gyalogos átkelőknél az esetleges kétfázisos átkelés kifejezetten jó ötlet, a franciáknál nagyon sok helyen csak ilyet látni, biztonságosabb, gondoljunk csak a nyugdíjasokra, akik lassabban érnek át, és így a kettőt külön vezérelve jobban megoldható az átkelés.Apropó, hiba, a már említett megfogó lámpánál a Feneketlen tónál mikor nemem sárgára vált a lámpa, és indulnék, akkor a gyalogosoké éppen zöld még egy pillanatra, elég gáz :((
Előzmény: Marklar T ie (52)