belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9029
Sporttárs!

Természetesen elfogadom a véleményed, és azt kell mondanom, hogy ha nem VGY-ről lenne szó, akkor én sem érteném a dühös indulatot. Nem tudom (?), hogy miért van így, de valami oka biztosan lehet.
Majd szóban megtárgyaljuk az ügyet a következő válogatott meccsen - rostassal már úgyis értekeztem jó 1/4 órát a témáról telefonon.

"Végül, az immár általam is látott meccsről annyit, tényleg nem felbőszítendő Belferát, hogy szerintem igenis jobb volt az Albacomp, annyival biztos, amennyivel mondjuk a Debrecen ugyanitt. Csak ezt nyilván nehezebb elviselni... "
Micsoda????!!!! Hát látod valahol a nevemben az olaj szót?? :-) Nekem semmivel sem jelent többet az Albacomp legyőzése, mint bármelyik másik erős csapaté, és szerintem a többi körmendi topikos sincs ezzel másképp.

"Még csak annyit: kiváncsian várom, mikor érkezik majd ezek után, akár későbbi fordulók kapcsán is az első körmendi hozzászólás, amely a mi csaptunkról korrekten, és nem a szombati indulatok hatása alatt nyilatkozik majd."
Ezt meg aztán végképp nem értem, ugyanis szvsz a vendégcsaptról egyetlen vélemény sem jelent meg körmendi részről, eddig - sajnos - csak a játékvezetésről és a balhéról esett szó.

Sok sikert az Albának a nemzetközi kupában!

Üdv:
Fera