Kálmánka Creative Commons License 2002.12.10 0 0 53
Elnézést mindenkitől, de lusta voltam végigolvasni minden hozzászólást, igy lehet valakit ismételek, de a következőt kell mondanom:

Hogy megszopatták azt a rengeteg környéken lakó autóst akik most nem tudnak rendesen parkolni! Eddig több helyen volt "fésűs" parkolási rendszer, most ott sincsen. Miért nem lehetett ezt az alapötletet mindenhova átültetni? Mindenki örült volna! (fákat sem kellett volna kivágni, mivel alig van, babakocsik is bőven elfértek volna, 3-4 gyalogos is elfért volna egymás mellett...) Nem értem! Akik eddig a BB úton parkoltak most bekényszerültek a belső utcákba, az ott eddig "nyugodtan" parkolók (fizetőövezetre most nem térnék ki, csupán röviden a kurva anyjukat) most velük együtt nyomorognak.

Nem mondok olyanokat hogy ki meg hogy rakta zsebre a lét, mert nem vagyok benne biztos hogy igy volt, de akik készitették a rendezési tervet azoknak nem tűnt föl hogy kb 100 autónak nincsen helye, és ez a szám csak növekedni fog az idővel. Persze biztos mondják hogy metró meg stb., de nem hiszem, hogy emmiatt mind a kb 100 ember el fogja adni a kocsiját.

Na azthiszem minden mérgem kiadtam, apró dolgokra majd ha eszembejutnak visszatérek. :))))