Pár napig nem volt rendes gépem, elszállt a vinyóm, mindent újrainstall satöbbi, de nem is bánom, így kimaradtam az elmúlt idők vitáiból.
Ludmilla:
Fogadj el egy jó tanácsot. Kérlek fejezd be. Már-má nevetséges, ahogyan gyerekes módon egy-egy szóba belekötsz, ugyanolyan dolgokat kritizálsz másokban, amiket te magad is elkövetsz. Ezt a "nem én kezdtem, satöbbi" szöveget pedig a többség már óvódában, a maradék pedig általános iskola alsó tagozatában is röhejesnek tartotta. Sajnos az általad toleranciának nevezett dologgal próbálsz takarózni, de a telerancia nem erősséged, vagy ha igen, akkor az érveid nem túl meggyőzőek. Ahogyan sajnos a kultúrált politizálás sem tartozik az erős oldalaid közé. Sajnos a stílusoddal mindazon eszméket égeted le, amiket megpróbálsz képviselni. Ahogyan a másik oldal eszméit is páran a stílusukkal égetik le.
A személyeskedő megjegyzéseidet pedig nem nagyon értem. Több fórumban is voltak hasonló konfliktusaid, kezdem azt hinni, hogy bizonyos szintű paranoia lett úrrá rajtad. Mindenki ellened van, követnek egyik topicból a másikba, stb.
Továbbá kérlek, a személyemet hagyd ki a rajmunderrel való vitáidból. Már nem először tetted meg, de remélem, ez volt az utolsó alkalom. Nem tudom, hogy ki vagy, ismerlek-e vagy sem, de nem szorulok védelemre. Köszönöm megértésedet.
Persze most engem nehéz lenne lejobbosoznod, mert ez lehetne az egyik utolsó jelző, amit rám lehetne sütni... Szóval valami mást kell kitalálnod, ha harcolni szeretnél, és nem értetted meg hozzászólásom valódi jelentését...