te ezt az egész indexen teszed. erőszakosságnak pedig azt nevezik, amikor gyűlölettől vezérelve valakit topicról-topicra követsz és személyeskedően offolsz. ismerős? én pedig nem mindenkivel vitatkozom...ez ugyebár bizonyítható...na mindegy, végül is amit akartam, elértem, volt aki normálisan bírt reagálni a kérdésemre. a kedves elleneim szívélyesen leégették magukat(balos pestiest), tétre és befutóra egyaránt.
szigi101: csak gratulálni tudok, mennyire nem érted ezt az egészet...kicsit sajnálom, de nem érdekel, gondolj amit akarsz. én nem foglak kényszeríteni. peace, öreg haver, nem foglak leállatozni, köpködni rád.sorry, ha úgy érezted, bántalak, mert nem állt szándékomban, az meg hogy nem értesz semmit, szerencsétlen véletlen.
livefast, soldier, rajmunder, stevebi nickek nélkül jobb lenne a világ és természetesen ludmilla se lenne, ami szintén jobb lenne, főleg fent említetteknek, akik az egészet már véresen komolyan veszik. Hehe.
Hajrá Ákos, legyél csak sikeres popzenész, de ne légy bálvány, és ahonnan kiindultam, és amit fent említett nickek nem szeretnek: nincs értelme politikát keresni a szövegeiben, még akkor sem, ha hülye balosok ezt akarják és hülye jobbosok benne akarnak brancsvezérlőt találni, akár erőszakkal, ha már jobb bálvány nem jutott nekik.