_Bazsy_ Creative Commons License 2002.12.09 0 0 8969
Szasztok!

Gratulálok a Paksiaknak a szombati győzelemhez!
Két nagyon rosszul dobó csapat közül a kevesebbet hibázó győzött a hazai pálya előnyeit is kihasználva.
Sajnos az a baj,hogy a két fekánknak nincs meg a régi önbizalma.Ronnie ha nem kap kétszer labdát akkor harmadszorra inkább elfordul.
A kaposkosáron már leírtam egyszer,hogy mivan-mivan most csak megemlítem,hogy ocsmány volt a többször felhangzó "sá-lá_lá_lá_lá_lá...Varga Bobóóóóó.....nagy fa_opóóóóó" "dalocska"!Én meg azt hittem,hogy a Paksiak kúltúráltabbak az átlagnál... na mindegy mi se vagyunk angyalok...

:o)

Már mindenki leírt mindent a meccsről és mindenki lát6ta a tévében-ezt most kihagyom.Szar volt és kész de az megnyugató lehet,hogy ennél rosszabul játszani már nem lehet.A szerbjeinkről meg csak jót akarok olvasni mert ők legalább küzdöttek!Akár sérülten is válalják a játékot nem úgy mint daliás válogatott centerünk aki táppénzre megy ha elesik egy banánhéjon! :o)
Ha egy közepesen dobó csapat lett volna a vendég Pakson akkor vendéggyőzelem születik.Simán!

Volt döbbenet mikor meghallottam,hogy nyert a Vasút Szolnokon!Gabci írta,hogy a "köcsög Halimicsünk verte meg a Szolnokot".

Ez egy ilyen bajnokság..!Lesznek még meglepetések más csapatoknál is!Csak nálunk ne legyen!

Pacsi!

Solo Klíma!