Avass Creative Commons License 2002.12.09 0 0 8936
Egyezem. Megelőztél, most került volna nálam is terítékre a bíróverés, de megelőztél kíirtad előlem a jó gondolatokat (ez olyasmi, mint amikor a színpadon az egyik színész kitakarja a másikat? Akkor menj a fenébe :-))).
Nem csinálok viccet belőle, hiszen egyáltalán nem az, a bíróverés nálam már túlmegy azon a bizonyos határon, hiába van sok igazság abban amit Belfera megfogalmazott, ezt nem kellett volna. Azon is nagyon csodálkozom, hogy az általam a leginteligensebb szurkolótábornak megismert egyes Atomic Boyok is teljes mellszélességgel kiálltak a verekedő mellett, "lélekben Ők is ütöttek"! Micsoda? Ezt azért nem gondoltam volna, és nem azért, mert a "mi bírónk"-ról van szó, ha pl. Víghgel történt volna ez, akkor is ugyanezt mondanám és írnám.
Egyébként én sem láttam a meccset, de én sem hiszek az összeesküvés elméletekben és a szándékos csalásokban. Biztos, hogy létezik szimpátia, és unszimpátia a bíróknál is és bármennyire szeretnék (vagy nem is szeretnék) ez meglátszódhat az ítéleteikben, de azt nem gondolom, hogy csalnak.

Szóval ennyi, illetve kíváncsian várom a fejleményeket, annak tükrében, hogy sehol nincs egy büdös szó sem róla a médiában. Ez már nem is hír?!