Hellohello
Azért Bubicsnak van egy kis igaszsága. Persze lemaradtam a maratoni beírásommal a fordulóbeli "élményeimről", mondjuk a Dombesz elleniről jobb ha nem is írok semmit, de utánna hazaérve megnéztem az ASE-Kapost. Hát mit is mondjak, TV-n keresztül kissé másképp látszik. Pl. van lassítás, és amelyik itéletlre élesben élből rávágtam, hogy "baromság", bizonybizony a kikockázott kép alapján sokszor űberelnem kellett az álláspontomat. Elcsépelt közhely, de a bírónak nincs videója, neki abban a pillanatban kell dönteni. (blablabla...). Ez alapján én azt is értem nagyjából, amit az "Isteni" CziglAIR nyilatkozott a bírók "hülyeségeiről" a víghjátékban /:-)/. Lacikát bizony megtorlatlanul bántották a vége felé (neki meg közvetlenül utánna befújták ua.-t).
Ninike kopipaszte-jéből ollóztam:
"Végül a játékvezetőknek azt tanácsolom, adják meg a mérkőzés elején a meccs alaphangját, rögtön lehessen tudni, mit lehet és mit nem. A JB pedig tegyen meg mindent azért, hogy ez minden játékvezetői párosnál ne csak aznap, hanem az egész szezonban ugyanaz a szint legyen."
Úgyhogy OAZIS, ebben igazad van persze, úgy néz ki, "Ők" is észrevették. Remélem nem az lesz mint a fociban, hogy mindenki okos, mindenki tudja mit kéne tenni, csak éppen mindenki csak dumál évtizedek óta a 24. óráról!
"A Liga és a JB tett egy lépést. Üdvözölhetjük ezt a tettet, várjuk a pozitív következményeket."
...szívrepesve!!!