RealNitemare Creative Commons License 2002.12.05 0 0 22
Hi!

Nekem is C55-öm van már egy ideje, és naggyon jó!

ami teccik:
- a Siemens volt szíves letölthetővé tenni az SMTK-t, így olyan alkalmazásokat írhatsz hozzá, ami neked tetszik!
- bárhonnan letölt elég sok cuccot! nem kell hozzá wap, csak az interneten legyen fent egy .bmp, .bmx, .wav, .mid kiterjesztésü file, és lekapja! (persze kis dolgokat wappal olcsóbb leszedni, főleg ha általánydíjas)
- jó a kijelző felbontása! a Nokiák elmennek a sunyiba az operátorlogóikkal. nekem a nokiás logok a kijelző közepének pici részét foglalják csak el. (annak ellenére persze a Nokia is jó telefonokat csinál!)
- ááálati a magyar T9! nem sok szó volt amit ne ismert volna fel, de ha egyszer lebetűzöd az újakat, megjegyzi őket!
- meg amúgy telefonnak jól lehet használni, mindent hibátlanul megcsinál, programozható gombokkal egyszerűsíti az életet, stb, stb!

ami nem teccik:
- a műanyag minősége tényleg fura... rezgéskor meg rezeg benne a billentyűzet és csúnya hangja lesz.
- Vannak érdekességei, pl. byte helyett kbyte-t ír néha, meg a rezgetés is érdekesen működik, de nekem 10es verziójú szoftver van benne, mindenesetre thx. a tanácsot, megyek frissíteni nemsoká.
- télleg halkan cseng. Biztos van olyan hang hozzá ami sípol mint álat, de én jobban örülnék, ha a hangerő lenne nagyobb.
- a csatlakozója más, nem lehet hozzá a régi Siemens-es cuccokat használni. Az adatkábelhez meg külön kell megvenni a szoftvert. De azzal sem lehet pl alkalmazásokat tölteni rá, csak a fejlesztői verziójú mobilokra (early bird pack)
- kicsit kevés az a kb.350k memória, de ha letörlöd a prince of persia-t (elég szar hogy ilyen kevés pálya van), lesz ott elég szabadon :)

most több nem jut eszembe, remélem ezzel is segítettem a bizonytalankodóknak. Mindenesetre az árát naggyon megéri! a hibákat úgy kell keresni benne, abszolút nem zavaróak.

RN.