Hellohello!!!! :-)))
...pedig már reménykedtetek ugye?!
Megvárom, amíg elül a csalódott moraj a nézőtéren, azután gyorsan tippelek egyet.
Atomerőmű SE–Kvári Klíma-Vill +5 (Zacsi elfelejti szemérmességét és újra rápillant rajongása tárgyára = 15/9)
Marc-Körmend–Albacomp +2 (a szünet nagyon jól jött az egyik félnek, inverz a másiknak. Visszaáll a régi rend, a vendégek nem feltétlenül győzni mennek majd Körmendre - még mi sem voltunk ott az idén :-((( )
MOL Szolnok–DVMSE +12 (vadiúj 0 km-es edzők, egyenesen a szalonból, + 1-1 megkímélt állapotban lévő center - vagy legalábbis centert játszó kosárlabdás - Vasvillával hányjuk majd a középtávolit)
ZTE KK–Sole-Szedeák +5 (Nyögvenyelős, de ez még nem a Szeged napja, majd otthon)
Soproni Ászok–Univer KSE -8 (Edző kerestetik! Vége a tippversenynek?!)
Falco KC - Debreceni Vadkakasok +6 (Hoppáhoppá, már régóta érik. Green: 9/3)
Úgy látszik nagyon egyezik a véleményem Santoro tippjével (én azért bízom a Kecsóban) Remélem jó helyen állsz?!
Szeva Jani
"A Debrőből csak 2 légióst kell megfogni a többi magyar úgyse dob, Lee meg egyedül nem csinál nyarat!Remélem."
A 2 légióst gondolom Lee nélkül értetted. Mi is erről beszéltünk nem is oly régen, ehhez képest mindhárman 20 körül vágtak, már megint, mint ahogy - egyre nagyobb csodálkozásomra - eddig minden egyes fordulóban. Gyerekek, az nem lehet, hogy minden meccsen egyenletes formát mutasson mindhárom Főfő-Vadkakas!! Hát már sohasem fog betlizni egyik sem???
Mindenesetre sok sikert hozzá, mondd meg Ödönnek, ill. Bandinak, hogy mit tippeltem erre a meccsre!
Mindjárt folytatom - nem meghazuttolva saját magam - csak még egy ide nem illő megjegyzés. Sokáig nem voltam a környéken, nem mintha nem tudtam volna miről írni (Sporttárs, azt hitted, hogy csak az Olaj-Albáról tudok 1000 oldalas trilógiát írni?! Ejnyebejnye!!! :-)). Egyszerűen annyi minden, itt fel nem sorolható dolog történt velem az utóbbi időben, hogy az idő nem volt velem. Mostantól sem leszek olyan sűrűn, de azért nem szabadultok meg tőlem! :-) / :-( (a kívánt rész aláhúzandó).
A sok esemény közül egyben néhány általam személyesen is ismert) topictárs segítségét megköszönném. Ha tudtok, plíz help! Nemsokára menni fog az emil, utánna ide beírom a neveket, hogy nézzetek rá az itt megadott postaládáitokra.
Előre is köszi!