Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8804
Hellomi?

Na mi a stájsz gyermekeim?

"A mi vukink"-cöcöcö, tavaly cigány Vukicsevics, utolsó színész, bölöbölöbölö, most hogy legyaláz zaa franc.első osztályt meg hirtelen mindenki Vukija lett???? :-))))))) No én nem bánom, lubickoljatok csak Ti is a dicsőségben, remélem sarkatnak is dagad a melle most a büszkeségtől Vuki kiváló produkciója hallatán...:-))))) Egyébként a 11 meg 37 perc alatt dobott 10 pont az jó??? Meg ha veszít a csapat akkor tökmindegy, hogy mennyire játszik jól az egyén...
Dávidnál figyeltem ezt meg az NBA-ben: ha nem játszott, tuti nyert a Sikágó, ha meg szerepelt és nem csak öt percet, akkor általában bejött neki amit vállalt (talán 20 körül is járt nem 1X), de akkor meg száz volt, hogy kikapnak. Ehh, nyomorult egy csapatsport ez a kosárlabda.

Várjámá sporttárs, csak nem aztat akarod azzal az utolsó zárójeles megjegyzéseddel sugallni, hogy...nem , az tuti nem lehet. Végleg azt akarjátok, hogy ne látogassam az Olajmeccseket?? :-))) Akkor inkább én is azt mondom, hogy valszeg Zoki helyére hívták Sopronba...

BELFERA !!! A tippem le nem felejtsem vazzz, ha már Fish így kicseszett Veled :-))))

Furkó-Vadkaki : +3 Én Heinle jó formájában bízom, meg azért az már mégis durvesz lenne, ha 8-1 es mutatóval állnának. Bukva már tavaly alig csinált valamit a Kaposvárban, akkor miért kell most itt produkálnia magát??? Nyugdíjba Vele, nyugdíjba Vele!!!

Olajka, Olajka, Olajka

OAZIS

Előzmény: Artúr Doki (8803)