QQRYQ Creative Commons License 2002.12.04 0 0 3476
ez biztos, szép őszi idény volt megint, persze nem olyan jó mint a tavalyi. A legutobbi tavaszi teljesítmény viszont annyira kiábrándító és elkeserítő volt, hogy már már azon gondolkoztam, h többet soha ki sem megyek a Hungária körútra. (Persze végül kimentem, és asszem ki is fogok!) Most pedig arra gondolok, h talán nem is baj, ha csak pár ponttal leszünk az elsők (vagy tán rosszabb gólkülönbséggel a másodikak), ha ez arra ösztönzi majd a csapatot tavasszal, hogy ugyanolyan lelkesen és harcosan játszanak, mint ahogy most ezt ősszel tették (jo-jo minumum, de akkor is, az NB1-ről van szó...), akkor már sokkal jobb és kellemesebb lesz, és a bajnoki cim (hacsak nem VG fejében döl el) is reális. Szoval szerintem az mindenképpen fontos, h ilyen lelkes a csapat és hajtanak (általában), mert az előfordul, h jobb csapat az ellen, de akkor is küzdeni kell, mert az amit tavaly tavasszal adott elő a csapat az elkeserítő volt.
Ja és nagyon remélem, h Rednic továbbra is ugy játszik ahogy általában, és nem szürkül bele ebbe a remek magyar mezőnybe!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: RG (3472)