Alelnök Úr Creative Commons License 2002.12.03 0 0 835
Azért nem kell feladni, csak alább... az igényeket:(
Azért a Panasonic és a JVC videóit mai napig ajánlhatjuk megvételre. Amit szerintem TILOS az a Sony, Grundig, ezeket ismerem. Az LG, Thomson, AIWA, ezek gagyi márkák, tele idegesítô szarságokkal. Tudom már mi az ami a Panában jó!
Nincs egyetlen olyan ostoba buzi rigolyája sem, ami miatt nem lehetne egy lakásban élni vele. És ez szerintem nagyon fontos.
Szép, intelligens, jó a távja, öröm kézbe venni, a tracking gyorsan beáll és stabil, nem ugrál ide oda, a kijelzô szép, jól látszik de a tvre is kiírja, estére lesötétíthetô a fénye ha lekapcsolod, marha gyorsan bír tekerni, az állókép elég jó, de ez már olyan luxus, amit ne is várjunk el, mert léptetni bénán lehet és csak elôre, alul fölül ugrál picit, de van. A leg gagyibb fos az benne, hogy LP-nél a tekeréskor FF a kép, de SEMMI nem is látható belôle, csak 8 csík a képen, úgyhogy a reklámok áttekerésekor azt se látod meddig tart mer még színpacákra se támaszkodhatsz. Ja, EP-nél, ami még ennek is a fele, ott prímán, színesben teker, és kiválóan látható a kép, és az állókép is színes, bár szemét. Valaki bünteti az LP sebesség használatát???
Aztán pl átmegy rajta a SCART jel, akkor is, ha ki van kapcsolva, tehát ha egy másik VCR bele van dugva, nem kell bekapcsolni ha ezen megy át a jel a TVbe, ezt a JVC nem tudja. Ez olyan pozitívum, amit ha nincs ilyened, nem is tudod, hogy van, ezért lehet hogy nem is hiányolsz.
Az tény, hogy a HIFI hangja is halk, és köze nincs a hifihez, a normal hangsáv meg szemét.

Ja, még egy édes dolog! A hifi mozaikban vagy miben ebben a hónapban egy “profi“ JVC vel hasonlitották össze a Pana S-VHS-ET változatot. A cikkek semmitmondó szarok, idegesítô sémákra épülô konzerv-tesztek, mind a kettô kurrrvajó, az hogy a JVC szinei szarok, azt úgy fogalmazták meg, hogy “a JVC azoknak lesz a kedvence, akik nem kedvelik a harsogó, rikító színeket“ Az agyamat eldobtam. A +- jó/rossz összesítésénél a JVC esetében +ként azt írja, hogy “másfélszeres lejátszás hanggal“ Na arról, hogy ez mit jelent, HIFI-e és kihagy a hangból, vagy átvált normalra, és gyorsabban beszélnek, vagy azt is tömöríti, ahogy régen a 868-as, a Dynaic Drum Systemes ami a szóközti szüneteket is kivágta 2x play-nél, arról ELFELEJTKEZETT a cikk kedves szerzôje!!! Aszittem gutaütést kapok, egy szakmai ujságban ilyen barom hibát elkövetni. Ez lett volna az egyetlen, amire kiváncsi lettem volna. Így talán a TESZTGYÔZTES felirat sem tűnt volna annyira devalválódott, üres frázisnak, vagy szar marketingfogásnak...
Gratula hozzá!

Előzmény: Traider (831)