andras ez a név jóemá
2002.12.03
|
|
0 0
965
|
Na itt vagyok én neked egy kicsit hogy ne legyél magányos (bár nem pályázok Lévay nevű feleséged babérjaira). katonabogi már nem fog ide írni szerintem többet. Petrának viszont legalább három külön ímélt kell írni hogy egyszer beírjon ide. Mert ha akarná mindennap írhatna ő is mert van neki a koleszba ám jó kényelmes internet, csak egy kicsit noszogatni kell.
Öreg Fehér már megint nem csalódtam benned bár egyszer csalódnék. Jajj de mit is írok ne hogy kiesve érezd magad a kosárból véletlen. Mer nem esel ki csak reprezentáljad magad sűrűbben mert gyűlnek ám a fekete pontok. Na de azért érezzed magad le b...cenzúrázva...va.
Jónás Peti légyszives ne írjá rosszat a Kocsispistáról, meg mi az hogy "Karthago halmaz"? bár érthető mit akarsz ebből kicsavarni de egy halmaz szerveződhet ám rendszer szerint is = Karthago ép. így már nem is olyan "halmaz" a "halmaz" na de nem is folytatom mert bevallom ebben a belekötésben benne van a szőrszálhasogatás. Máskor hatóggyál meg hihetőbben légyszi én egy érzékeny ember vagyok.
Sziasztok mindenki!
Te Jónásp. apropopó Az István lányok elérhetőségét megígérted kérdőjel kérdőjel kérdőjel kérdőjel
kérdőjel kérdőjel kérdőjel kérdőjel
kérdőjel kérdőjel kérdőjel kérdőjel
kérdőjel kérdőjel kérdőjel kérdőjel |
Előzmény: nyugatinyúl (962)
|
|