stevebi Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4417
Teljesen OK, ha lezárjuk a témát, mielőtt egy ilyen szenny cikk miatt szétoffoljuk a topicot.
De még egy apróbb megj.:
"örültem a cikknek, de nem a tartalmának! Micsoda kölönbség! " - ez pl. arra , hogy ebben az országban mindent és mindenhogy meg lehet magyarázni. Mi az , hogy vki örül a cikknek, de a tartalmának nem. Minek lehet örülni egy cikken a tartalmán kívül? A külalaknak, betűtípusnak? Nem értem.
Vagy arra gondoltál, hogy ez az Ákost fikázó, bemocskoló cikk egy minőségi, korrekt újságíró, kritikus tollából származik? Nem hiszem.

Ezek szerint mindenki(beleértve téged is) elutasítja ezt a fröcsögő cikket tartalmilag!
De én - min Ákos rajongó - nem csak a tartalmának, hanem az ilyen jellegű tömegbutító, -uszító cikkek megjelenésének sem tudok örülni. Egyáltalán nem örülök, hogy ilyen senkiházi újságírók lefikáznak egy korrekt művészt, hazudoznak, miközben egy erkölcstelen majom Császár Elődöt pedig dícsérnek.
Nem tudok örülni a cikknek, mert politikailag bekóstolják Ákost és ráadásul "hazudnak megfontoltan..."

Előzmény: Trixy (4416)