Takács Géza
2002.12.01
|
|
0 0
0
|
Kedves Naplóm!
Soha többé nem iszom sörre Kalinka vodkát, még ha így pénzügyileg jobban jöttem ki, mert megspóroltam a vendéglátó-ipari árrést. Nagyon óvatos voltam, mindig a WC-n kortyoltam bele az esztétikus, ívelt alakú üvegbe, nehogy szégyen érjen és rájöjjenek a pincérek az előre kifundált trükkömre. Ma nagyon másnapos voltam. Kicsit nehezemre esett az ülés is. Jobbára csak feküdtem és időnként Canada Dryt kortyolgattam. Jó, hogy manapság már vannak ilyen ízletes üdítőitalok, sokkal kellemesebbé és boldogabbá teszik az életünket.
Szép hely a Berliner Söröző, sok ember kapcsolódott ki velem együtt. Kedves Indexes barátaimmal találkoztam, nagyon aranyosak voltak, csak egyben nem mondtak igazat, és ez nekem nagyon fáj. Azt mondták, hogy Csenge egy büdös kurva. Hogy nem lehet megérteni, hogy egy ilyen fiatal nő megbotolhat, és ez még nem jelenti azt, hogy rossz útra tért.
Az előbb tettem vissza a szekrénybe Csengének Mikulásra vett melltartót. Óvatosan kicsomagoltam és megnéztem, szépen megmunkált darab, nagyon selymes. Sikerült úgy visszacsomagoljam, hogy szinte észre sem venni, hogy felbontottam. Ha tudná Csenge, hogy mi várja, biztos nagyon örülne. Alig várom, hogy megpillantsam az arcát, amikor meglátja ezt a szép darabot. Ma többször is próbáltam mobilon hívni, de nem veszi fel.
|
Előzmény: Takács Géza (-)
|
|